Levaki umikajo Goloba v zatišje. Reklamirali ga bodo le kontrolirani mediji?

slika, fotomontaža

Začenja se bitka za oblast. Golob pa očitno odhaja na usposabljanje, kako krotiti jezo in biti všečen svojim volivcem.

Goloba bodo potegnili v osamo?

Kaj je znanega o golobu in njegovi stranki? Kot piše portal Požareport, bore malo ali skorajda nič. Le nekih 6 imen, ki naj bi krojili usodo te stranke je znanih. V volilni tekmi za stolčke pa v napad.  Tu je šest članov oziroma sodelavcev Gibanja Svoboda: Robert Golob kot predsednik, nekdanja okrajna sodnica Urška Klakočer Zupančič kot podpredsednica, zdravnica Mirta Koželj kot predsednica sveta, Matej Arčon kot generalni sekretar, Andrej Ribič kot tehnični organizator in Petra Škofic kot piarovka (odgovorna za odnose z javnostmi). Omenjata se sicer tudi Aleksandar Kešeljević (prej SMC) in Damir Črnčec (prej SDS, zdaj LMŠ in morebiti kmalu tudi Gibanje svoboda). Če pri teh šestih imenih izpostavimo le dva, to sta Urška Klakočer Zupančič in Damir Črnčec, potem je bera sovražno nastrojenih ljudi res prava in lahko samo ugibamo kam pes (stranka) taco moli. 

Golob naj bi se po fiasku na portalu N1 Slovenija začasno, menda do marca, umaknil iz javnosti oziroma – ga umikajo, morebitne intervjuje, menda samo še pisne, pa naj bi dajal le strogo kontroliranim medijem. Med te zagotovo sodi POP TV, pa Odlazkvi “prežvekovalci” megle, pa mogoče kakšno Delo ali Večer. So pa na svojo stran pridobili radio, ki je popolnoma njihov. To je radio Robin, katerega odgovorna urednica je Martina Arčon, žena Mateja Arčona, generalnega sekretarja Gibanja Svoboda.

Danes se baje Golob dobi še s poslanci KUL opozicije. Prav zanimivo bo slišati njihove spravljive tone. Po drugi strani pa Šarca in Bratuškovo, ki bosta stiskala zobe jeze, ker jima zaradi Goloba, morebiti ne bo uspelo priti v parlament.

Povezane objave

GROŽNJA! Borisu Tomažiču nekdo hoče streči po življenju. Ustrelil bi ga v srce.

Dobili smo muzej o spolno prenosljivih okužbah, čakamo le še muzej o radiatorjih?

V SDS proti nedopustnemu projektu izgradnje vetrnih elektrarn na Pohorju!

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več