Levi ekstremist, ki preganja “desne” novinarje, nadlegoval Jožeta Možino?

Rok Gros, slika omrežje X

Očitno gre nekaterim levim ekstremistom v nos, se ker nekateri novinarji ne RTV Slovenija niso upognili levičarskim metodam naše depolitizirane RTV Slovenija. 

Slovenski zgodovinar, avtor dokumentarnih filmov, knjig, sociolog, novinar in televizijski voditelj Jože Možina je eden tistih ljudi s trdo hrbtenico, ki se raznim levičarskim poizkusom ne upogne.

Možina že od leta – 2014 pripravlja serijo dokumentarnih pričevanj z naslovom Pričevalci. V njej se je zvrstilo že več kot 100 oseb povečini starejše generacije, ki so spregovorili o svojem življenju in osebnih spominih na travmatična obdobja slovenske zgodovine. Je tudi voditelj oddaje Intervju.

Možina je zato večkrat žrtev nestrpnih levičarje. Tako, kot sam piše, naj bi ga včeraj nadlegoval neznanec “Prejle se je drl name po imenu in me par 100m hoje nadlegoval. Če sem prav razumel ga moti moje delo in je sposoben vse mogoče,” je zapisal Možina

Šlo naj bi za levičarskega ekstremista Roka Grosa, ustanovitelja levičarske neumnosti “Čezvesoljske zombi cerkve  blaženega zvonjenja,” ki je nastala leta 2013 med levičarskimi protesti priti Kanglerju.

Naj bi se pa zgodil napad, domnevno od istega človeka že leta 2017, takrat na novinarko Demokracije Petro Janša v času, ko so se vztrajnice in vztrajniki Odbora 2014 zbirali pred Vrhovnim sodiščem v Ljubljani.

Upajmo, da bo tokrat policija prej opravila svoje delo, preden bo prepozno.

Povezane objave

Parkirnine pod dvoetažnim mostom, ki razburja delavce MLM (zaenkrat) ne bo!

Zmešana Nova Slovenija? Kandidat na listi NSi podpira splav, evtanazijo in travo?

Le kdo je novi stranki Svoboda odobril 900.000 evrov kredita?