Levičarjem se je zmešalo! Na facebooku iščejo nekoga, ki bi ustrelil Janeza Janšo?

Gre lahko skrajnost in želja po oblasti v Sloveniji vse do njenega vrelišča, ali pa se bodo strasti vsaj malo umirile?

Grožnje po likvidaciji predsednika vlade

Medtem, ko se kljub prepovedi levičarji ob petkih grupirajo in kolesarijo, ter delajo neumnosti, kažejo nage riti, smetijo, se valjajo po tleh in grozijo s smrtjo na drugi strani v skupini “Dovolj Janeza Janše” iščejo dobesedno likvidatorja, ki bi bil pripravljen Janšo ustreliti. Uporabnik Facebook-a Denis Junger, sicer lažni profil s sliko morilca Che Guevare, je v skupini Dovolj Janeza Janše objavil, da išče ostrostrelca za umor predsednika slovenske vlade. S tem se vse bolj uresničujejo grožnje levičarskega slogana “smrt janšizmu”, vidnih na petkovih protestih, organiziranih s strani skrajno levih posameznikov.

Glede na to, da državnotožilski svet ni obsodil transparentov “Smrt Janšizmu,” bi moral nedvomno obsoditi zapis, kot je ta z ostrostrelcem. Medtem levičarski norci komentar niti ne obsojajo, ampak ga podpihujejo še naprej.



NE SAMO, DA SO TE IZJAVE OBSODBE VREDNE. PROTI TEM UPORABNIKOM FACEBOOK PROFILA BI BILO POTREBNO UKREPATI IN SPISATI KAZENSKE OVADBE!

MG


Povezane objave

Primite se za denarnice! Poslanci koalicije sprejeli zakon, ki vam bo znižal plačo

Zrelo za kazenski pregon! Klakočarjeva primerjala naloge policistov z nacisti!?

Golobovanje! Bobnarjeva: “Golob naj bi zahteval “čiščenje” policije!”

4 komentarji

Boris Leljak 16. 07. 2020 - 7:08
Ko je predsedniku ZDA "grozil" tisti Prekmurc, se je policija nemudoma pripeljala pred bajto. Zdaj banditi grozijo SLOVENSKEMU PREMIERJU, kaj pa se bo zgodilo???
Stojan Novak 25. 10. 2020 - 23:10
NIČ - čisto nič se ne bo zgodilo . Tožilstvo ne bo našlo elementov za kazenski pregon kot vedno . Nič se ne bo zgodilo , saj so vsi akterji povezani. Kot niso NIČ storili pri grožnjah " smrt janšizmu " . In tudi če bo prišlo do napada ne bodo storili POPOLNOMA NIČ . To imamo ta hip v Sloveniji , sprego ŠAREC-FAJON , RTV SLO in vsi ostali mediji s podporo tožilstva in sodišč . Z enim samim ciljem , jasno, da vlada pade in da zasedejo položaje ->> kar v prevodu pomeni uplenitev denarja za globoko državo . KORONAVIRUS , ZDRAVNIKI , OKUŽENI in državljani JIH N E Z A N I M A M O ! In samo od nas malih ljudi je odvisno ali jim bomo prepustili domovino.
Marija Fortič 16. 07. 2020 - 7:22
Tega niso blokirali in vse komentatorje.Kateri pijanec je že ustrelil Krambergerja?
Jože Kramar 16. 07. 2020 - 15:27
Vse ki spodbujajo k ubijanju je potrebno takoj aretirati in jih zapreti za 10 let.
Dodaj komentar