Levičarjem tudi tokrat ni uspelo zrušiti DESUS! Na POP TV neokusno nad Pivčevo!

slika: twitter

ŠPEKULIRALO SE JE VELIKO. A tresla se je gora, rodila se je miš. Levičarji tudi tokrat niso uspeli.

DESUS ostaja v koaliciji, trenj v DESUS-u ni več!

Izvršni odbor DeSUS-a je po včerajšnji seji izrekel polno podporo predsednici stranke Aleksandri Pivec pri njenem delu in uveljavljanju zavez iz koalicijske pogodbe, je medijem sporočil novi govorec stranke Janez Ujčič.

Prek Twitterja pa je zapisala, da stranka DeSUS ostaja trden člen koalicije in v polnosti pripravljena na uresničevanje vsebinskih koalicijskih zavez (Urad za demografijo, dolgotrajna oskrba, izredna uskladitev pokojnin, demografski sklad …).

Glede kritik, ki so prihajale iz vrst članstva, je Ujčič dejal, da so nezadovoljni le maloštevilni. Izvršni odbor je po njegovih besedah tudi ocenil, da so nekatera medijska poročanja povzročila dodaten nemir med člani, saj niso vedeli, kaj je res. Spomnil je, da je Pivčeva obiskala vse odbore in v veliki večini ni bilo takšnega nasprotovanja, kot je bilo opisano. Na vprašanje, ali so torej krivi mediji, pa je odgovoril, da je “stanje pač tako, da so mediji dobivali informacije, ki so bile lahko napačne ali izkrivljene”.

Vložena naj bi bila tožba zoper Zlatka Ficka, bivšega “užaljenega” direktorja družbe  Slovenski državni gozdovi zaradi njegovih (domnevno) lažnivih izjav za Odlazkov tabloid Svet24, da naj bi mu Pivčeva grozila.  Prav tako naj bi statutarna komisija Desusa na podlagi statuta stranke ukrepala “zoper tiste – sicer menda maloštevilne – člane, ki poskušajo na podlagi plasiranja lažnih in neresničnih informacij v medije diskreditirati delo Desusa in predsednico stranke”.

Očitno pa je tudi POP dobil nalogo, da ministrico Pivčevo čimbolj oblati in jo predstavi v slabi luči, kot je to včeraj počel Uroš Slak, ko je ministrico spraševal kje je bila in kaj je počela na zasebnem obisku z družino pri enem izmed vinarjev. Z vsem spoštovanjem do novinarskega dela, gospod Uroš Slak, to se ne počenja!

MG


Povezane objave

Izredna novica! Sodišče zavrglo tožbi občin Brežice in Središče ob Dravi glede azilnih domov.

Janez Janša zbodel Novo Slovenijo, Ljudmila Novak pa v jok?

Jonas tokrat v parlamentu ni spal, ampak je jedel.

1 komentar

Tik Tak 24. 07. 2020 - 12:20
Čestitke Aleksandri Pivec za pokončno držo. Nisem sicer simpatizer Desusa, vendar je Pivčeva prinesla neko novo energijo in svežino v stranko in politični prostor.
Dodaj komentar