Levičarska laž. ki je skušala očrniti Grimsa ob pomoči pri poplavah v Nazarju.

Branko Grims, slika omrežje X

Slovenija je bila v nedavnih ujmah močno prizadeta. Mnogi so zavihali rokave in priskočili na pomoč prizadetim v poplavah. Med njimi veliko članov stranke SDS.

A vsa ta pomoč, se je hitro razblinila, saj so predvsem na levi strani političnega pola začeli svinjati po članih stranke SDS, ki so se udeležili pomoči potrebnim. Po družbenih omrežjih je te dni zakrožil še zapis neznanega avtorja o poslancu Branku Grimsu. V njem piše, kaj da se je dogajalo ob sanaciji po poplavah v vasi blizu Ljubnega ob Savinji.

Neznani avtor piše, da se je poslanec po pol ure dela, ko so ugasnile kamere, umaknil v klet, kjer da je bila miza s hrano, in da je ni zapustil do okoli 15. ure, ko je odšel iz kraja. Poslanca Grimsa smo prosili za odziv na anonimni zapis. Odvrnil je, da gre za očitno zlonamerno ultralevičarsko anonimko: “Od njene vsebine je resnično samo to, da sem šel na prošnjo domačinov kot prostovoljec pomagat v Nazarje. Vse ostalo ne zasluži komentarja:”

Grims ima prav, res si take klevete ne zaslužijo komentarja. Vsakdo. ki Grimsa pozna, ve povedati, da je vesten in deloven človek, kljub nekaterim zdravstvenim težavam, ter da nikoli ne jamra. Sicer pa smo navajeni, da take trača širijo tisti, ki raje spijo doma, kot, da bi s prstom mignili, za pomoč, najbolj prizadetim.

Povezane objave

Zala Klopčič razkriva kakšno levičarsko propagando vsiljujejo učencem na Gimnaziji Šentvid (2.del)

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

Kako naj bi RTV za svoje pokvarjene metode uporabil mlado mariborsko novinarko?

3 komentarji

mona lisa 21. 08. 2023 - 6:45
Nič novega. Levičar (komunist) zna samo opletati z gobcem, širit laži in zlo. Tako je že od nekdaj. Za svoje koristi tudi ubija. Že videno. Danes o tem pričajo rovi in jarki polni kosti ubitih.
Gorvel 21. 08. 2023 - 17:17
Komunajzerske figure so brez sramu, brez vesti, polni laži, hinavščine in podtikanj. Res čudno, kako lahko s takim polnim nahrbtikom še hodijo okrog in se kažejo poštenim ljudem.
Gren 22. 08. 2023 - 1:51
kje je pa nika kovačuva pa kučanuva žlahta pa ostala komunistična drhal , ah ja oni bi raje pozivali k ŠTRAJKU
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več