Levičarska neumnost študentov na FDV. Ministrstvo in šola molčita?

Očitno učenje ni več vrlina študentov, vsaj ne na Fakulteti za družbene vede (FDV). Očitno so s pomočjo profesorjev, ki bi morali skrbeti za predavanja, postali levičarski aktivisti, v veliko pomočjo levih medijev.

Študenti na FDV seveda ne protestirajo proti Golobovi vladi, proti vse slabšem standardu življenja v Sloveniji, proti slabim plačam in pokojninam, proti obljubam o novih stanovanjih za mlade. NE! Oni protestirajo proti vojni v Izraelu in za priznanje Palestine. 

Pa bi to še razumeli, če nebi ravno palestinska teroristična organizacija Hamas, začela vojne med Izraelom in Palestino. Kdo je torej študentom FDV opral možgane? Še posebej zato ker FDV nima nobene veze z vojno. Menda želijo levičarski aktivisti, ki se imajo za študente FDV  z zasedbo izkazati solidarnost boju Palestink in Palestincev, od FDV in Univerze v Ljubljani pa zahtevajo jasno opredelitev do dogajanja v Gazi in obsodbo genocida.

Tako se je okoli sto “študentov” včeraj naprej s transparenti odpravilo na hodnike fakultete, izobesili so tudi palestinsko zastavo, nato pa so zasedli veliko predavalnico. Študenti so v predavalnici ostali tudi čez noč. Zanimivo, da nihče od d-odgovornih ni rekel nobene. niti ministrstvo za šolstvo, niti fakulteta, še manj pa policija.

Poleg sramote na vladi, kjer se ne borijo zato, da bi Slovenci bolje živeli imamo sedaj tudi sramoto s strani šolstva, kjer študenti, ne študirajo ampak protestirajo, pa ne za svojo državo.

 

 

Povezane objave

Zadnji dan v maju, bodo upokojenci ponovno na shodu za svoje pravice!

Tragedija! V helikopterski nesreči sta umrla predsednik Irana in njihov zunanji minister.

Nove podrobnosti napada na Petra Gregorčiča, o katerih molčijo levi mediji