Levičarski aktivist Blaž Zgaga, iz ministrstva za pravosodje, spet za “neodvisnega” novinarja?

zajem slike, slika: nova24TV

Blažu Zgagi, nekoč “neodvisnemu” novinarju Večera, se očitno ni izšlo pri stranki SD. Očitno je bilo na pravosodnem ministrstvu treba kdaj, pa kdaj tudi delati. tako bo spet postal “neodvisni” novinarček.

Levi ekstremizem ne pozna nobenega sramu. Po tem ko se je “borec” proti vladi Janeza Janše in stalni pljuvalec po vsem, kar ni ekstremno levičarsko Blaž Zgaga iz “neodvisnega” novinarčka Večera, prelevil v politika stranke SD, ja očitno spet pristal tam, kamor sodi – na cesti?

Zgaga se ne more ravno pohvaliti, da je stranki SD kaj doprinesel. Je pa bil očitno nagrajen za vse pljuvanje in blatenje po Janezu Janši in stranki SDS, da se ga je usmilila celo (zapravljiva) bivša ministrica Dominika Švarc Pipan in ga zaposlila (kaj je tam delal ne ve nihče), na svoje zaupanje. Ko je kandidiral za poslanca DZ je dosegel klavrni rezultat.  V okraju Šiška, ki sicer velja za zelo naklonjenega levim strankam je dobil sramotnih 690 glasov. Robert Golob ga je premagal za celih 4000 glasov, Mojca Škrinjar iz SDS pa za skoraj 1000 glasov.

Očitno se to Zgagi ni poznalo, da je pristal v levem koritu trenutne oblasti. A kot piše portal Spletni časopis Blaž Zgaga, ni več “na zaupanje” v službi na pravosodnem ministrstvu in tudi ni več član SD, za katero je kandidiral na zadnjih volitvah poslancev in kot smo videli, propadel. Z aprilom se bo zaposlil na hrvaškem portalu Nacional, za katerega je v preteklosti že objavljal svoje zgodbe.

Očitno ga imajo tudi slovenski mediji dovolj.

 

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?