Levičarski “zdrahaji” spet popisali zidove na stavbi SDS-a v Mariboru.

slika: Alojz Tetičkovič

Kaj se dogaja v mestu ob Dravi. Levičarski vpliv očitno seže tudi v Maribor. Packanje po stenah se je očitno preselilo iz Ljubljane.

Levičarski mazači nad stavbo, kjer domuje stranka SDS

Levičarske packe so se ponovno spravile nad stene stavbe v kateri domuje SDS Maribor. Z besedo, kot “sami drek skupaj” so povedali, koliko jim je do sodelovanja, miru in sodelovanja in koliko do sovraštva.

To je že tretja mazaška akcija, ki so jo izvedli levičarski nergači na stavbi stranke SDS. Resnično se lahko sprašujemo, ali si v Mariboru spet lahko obetamo nasilje nad pripadniki stranke, tako kot se je nasilje zgodilo leta 2013 nad Francem Kanglerjem in tistimi, ki so ga podpirali.

Res še sramotno dejanje levičarskih aktivistov, ki po Mariboru sejejo nemir!

PM

 

 

Povezane objave

Ekskluzivno! Migranti počivali kar na parkirišču centra Mercator “Cash and carry” na Taboru?

Panika sredi Maribora. Pridrvelo 5 gasilskih vozil. Na srečo je zgorela le klima.

Na Štajerskem huda ura. Prerešetane strehe in razbiti avtomobili. (slike, video)

2 komentarja

Viktor Hribar 3. 04. 2021 - 18:05
Nekoč bi rekli: Kjer se osel valja tam dlako pusti. Amapk tole povezovati z osli je žalitev za osle! To naredijo samo osebki katerih čustvena inteligenca ne dosega čustvene inteligence crknjene podgane! To je pa precej manj od oslovske čustvene inteligence!
Novo Jutro 4. 04. 2021 - 17:30
Da ga dobim, ko packa mojo fasado, mu ne gine ena na gobec in močna brca v rit. Njegovim staršem pa pismo z vprašanjem, če so komunisti, potem ne morejo bit Slovenci.
Dodaj komentar