Levosučnim novinarjem se meša? Poglejte kaj piše Uroš Esih!

Uroš Esih, slika družbeno omrežje

Ob prebiranju nebuluz levosučnega Uroša Esiha, se upravičeno sprašujemo, ali “novinar” razmišlja le z levo stranjo možganov? 

Novinarjem v stilu Esih, niso mar pomoči za ljudi, ni jim mar boljše življenje ljudi? Moti jih le to, kdo je na oblasti. In tem levosučnim novinarskim aktivistom, ki ne vidijo meter pred seboj, nekateri pravijo da so novinarji? 

Vlada sprejema energetske predvolilne bonbončke na podmeni, da je mogoče glasove tistih, ki so v škripcih zaradi rasti cen energentov, preprosto kupiti. Kot da ima človeški ponos svojo ceno,” je v soboto zvečer na Twitterju zapisal znani novinar časopisa Delo Uroš Esih, znan po svojih izrazito pristranskih, levo usmerjenih in protivladnih čivkih. Tako je Esih komentiral sobotno sejo vlade, na kateri je bilo sprejeto kar nekaj pomembnih odločitev za pomoč državljanom v stiski in spopadanju z revščino ob naraščajočih cenah energentov. Prvi se je na Esihovo provokacijo odzval premier Janez Janša in pripomnil, da je bilo očitno ustrezno navodilo dano vsem odvisnim. Namreč, da je bila prisotnost novinarjev na večerni konferenci praktično neobstoječa, čeprav je bila “tiskovka” napovedana že dan prej. Piše portal Nova24TV.

Dokler bomo v Sloveniji imeli novinarje kot so Esih in še kakšen podoben, ne bo nič boljše. Končno bi se tudi na Delu lahko vprašali, ali imajo zaposlene novinarje ali leve aktiviste?

Povezane objave

Stojmenova Duh, trdi, da je tujka. Kako je lahko potem slovenska ministrica? (video)

POZOR! Pogrešajo 11-letnega dečka. Ste ga videli?

V Svobodi imajo le 7 kandidatov za evropskega poslanca. Na listi tudi “pručka”?