Limbuška obvoznica zgrajena. Namesto Bratuškove, pa se je “mastil” Andrej Rajh!

Limbuška obvoznica, slika Maribor24

Danes so se “levaki” trkali po prsih, ko so odpirali Limbuško obvoznico, pa čeprav v bistvu nimajo nič pri tem. Je bil pa v središču pozornosti, od volivcev pozabljeni Mariborčan, sedaj “sekretarček” Andrej Rajh.

 

Po tem, ko se je stranka SAB po parlamentarnih volitvah izginila iz politike, pa je službico ministrice za infrastrukturo vseeno dobila Alenka Bratušek, ki je, roko na srce, dobra le v tem, kako na črno pripeljati vodo do svojega na črno zgrajenega vikenda. Danes je obljubila, da bo prišla na odprtje Limbuške obvoznice, a očitno ni našla časa.

 

Odprtje obvoznice, slika Maribor24

 

Je pa ob sramotnem rezultatu na volitvah službico pri Ministrici Bratušek dobil tudi od volivcev pozabljeni Andrej Rajh, ki se je namesto ministrice, danes “mastil” na odprtju Limbuške obvoznice. “Gre za mestno vpadnico iz smeri Ruš, na katero bo preusmerjen promet z Erjavčeve in Limbuške ceste. To pomeni nekaj več kot 10.000 vozil povprečnega letnega dnevnega prometa na dan,” je dejal Rajh, ob tem, pa se je pozabil zahvaliti prejšnji vladi, katera ima dejanske zasluge, da se je obvoznica sploh začela graditi.

Povezane objave

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

Kako naj bi RTV za svoje pokvarjene metode uporabil mlado mariborsko novinarko?

Švarc Pipanova pred odhodom ponovno namočila vse vpletene. Sebe pa ne!

1 komentar

alojz 12. 09. 2023 - 11:09
Imajo zasluge, imajo. Niso ustavili gradnje in denar pretočili nevladnikom (pa malo sebi, ko tako dobro delajo).
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več