Ljudmila Novak, na levičarskem mediju spet udrihala čez SDS?

ljudmila novak

Ljudmila Novak, Evropska poslanka, ki nikar ne sodi v Evropsko ljudsko stranko, se je izpovedala. A ne pri bogu, ampak, kar pri levičarskem portalu Večer.

Med drugimi natolcevanji se je obregnila ob stranko SDS in medije, ki o Ljudmili Novak ne pišejo nič dobrega.  “Razni portali in socialna omrežja SDS ves čas objavljajo laži, diskreditacije in manipulacije. Nedolgo nazaj so me obtoževali, da v Bruslju nisem pozdravila Pavla Ruparja in njegove skupine upokojencev, češ da mi zanje ni mar. Pozdravili so ga tisti, ki so organizirali njegov obisk, mene pa nihče o tem ni niti obvestil,” je dejala Ljudmila Novak. 

No, sprenevedanje Evropske poslanke ni ravno na mestu. Upokojence so v Bruslju sprejeli tudi nekateri tuji Evropski poslanci, pa niso dobili vabila. Zanimivo je, da očitno le Ljudmila Novak ni vedela, da upokojenci prihajajo v Bruselj. Niti ni vedela niti za tiskovno konferenco, ki je potekala pred parlamentom. Je pa zanjo, zanimivo, vedel celo levičarski Grošelj, ki je kasneje na družbenih omrežjih pisal neumnosti.

Nadalje je Ljudmila še malo “pojokcala” za svojo stranko in dejala: ” NSi mora ohranjati svoje krščanskodemokratske temelje in vrednote ter delovati za dobro ljudi na vseh področjih. Rešitve so zapisane v našem odličnem programu. Prepričana sem, da so to vrednote za vse čase, četudi niso vedno najbolj popularne. Prišel bo čas, ko jih bodo ljudje še bolj pogrešali in prepoznali potrebo po njih.”

In ko smo že pri Ljudmilinih krščanskih vrednotah. Kaj pravi osma božja zapoved Ljudmila?

Povezane objave

Pozor zjutraj bo še naprej izredno mrzlo. Temperature tudi 12 stopinj pod ničlo.

Zagotovo najdražji taksi na svetu? Od Brnika do Ljubljane kar 70 evrov

Ljubljanska sramota sredi Ljudskega vrta.

2 komentarja

mona lisa 10. 07. 2023 - 3:03
Ljudmila ti o krščanskih vrednotah? Sram te bodi. Pod prvo ne laži dalje pa ne bom naštevala.
Bojan Tomc 10. 07. 2023 - 12:42
Ljudmila in vrednote, trije pojmi...
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več