Maribor se digitalizira: Nova aplikacija M mobilnost

V Mariboru se intenzivno dela na digitalizaciji mestnega avtobusnega sistema. Ključna novost je razvoj aplikacije M mobilnost, ki omogoča spremljanje voženj mariborskih mestnih avtobusov v realnem času. Aplikacija, ki trenutno deluje na Android napravah, vam omogoča dostop do podatkov o avtobusnih vožnjah, spremljanje položaja vozila in načrtovanje poti med dvema točkama.

MO Maribor in Marprom iz Skupine JHMB uporabnikom z novo aplikacijo želita zagotoviti pravočasne in točne informacije o vožnjah avtobusov ter izboljšati uporabniško izkušnjo. Testna verzija aplikacije je že dostopna na Google play. V prihodnosti pa nameravajo aplikacijo razširiti tudi na iOS naprave.

Med 14-dnevnim testiranjem aplikacije M Mobilnost so uporabniki vabljeni, da nam s svojimi mnenji in opažanji pomagajo izboljšati aplikacijo. Opozorila in komentarje lahko pošljete na elektronski naslov aplikacija@marprom.si.

Povezane objave

Tržni inšpektorat naj bi po prijavi naše bralke, v hotelu City opravil pregled glede trženja porok.

Je vodstvo prestrašilo Magnine delavce? Na shodu le par delavcev!

Pred Hočko Magno danes ob 15. uri protest delavcev?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več