Mariborska poslanka Lidija Divjak Mirnik se po DZ RS dere DIKTATURA?

slika: twitter

Članici Šarčeve LMŠ, Lidiji Divjak Mirnik, kar naenkrat, veliki nasprotnici Janeza Janše in večni kandidatka za Mariborsko županjo epidemija očitno škodi?

Ko se Lidija Divjak Mirnik po DZ dere “diktatura”!

Kdo je sploh Lidija Divjak Mirnik? Večna kandidatka za županjo na listi Auerjeve LPR. Liste tistega Stojana Aureja, ki se je leta 2011 potegoval za poslanca, (ne boste verjeli) na listi SDS. Zelo kritična je bila do leve mestne oblasti, še posebej do nekdanjega župana Andreja Fištravca in ko je, kot ponavadi pogorela na lokalnih volitvah je njena lista LPR odšla kar naenkrat v levo koalicijo Saša Arsenoviča.

Na državnozborske volitve, se je baje kar sama prijavila Marjanu Šarcu, kot kandidatka za poslanka in samo z nekaj več, kot 800 glasovi (prav ste prebrali), ji je uspelo. Poznamo jo predvsem kot poslanko, ki je neuspešno prodajala svoj modrček, in tisto poslanko, ki ne loči milijonov od milijard. Je tudi tista poslanka ki je v parlamentu glasovala PROTI zvišanju najnižjih invalidskih pokojnin, poznamo jo, kot tisto poslanko, ki je trdila, da migrantov v Mariboru NI, glasovala je tudi PROTI povečanju povprečnin občinam, zaradi zaprtja frizerskih salonov pa je robantila zaradi svoje frizure in še bi lahko naštevali.

 

Ko je bila njena LMŠ prisesana na vladne seske in ko je njena takratna koalicija sprejemala zakone v luči, samo da ni predlog SDS, ni bilo nobenega problema. Ko je koalicija glasovala v nasprotju z odredbo ustavnega sodišča o financiranju zasebnih šol in je tudi sama glasovala PROTI, ni bilo nobenega problema. Ko pa je na oblast, zaradi nesposobnega Šarca, prišla druga vlada, pa se sedaj opozicijska poslanka Lidija po Državnem zboru dere DIKTATURA! Ja ni več vse po željah LMŠ. Tudi novi člani sveta RTV ne!

Lidija, ampak tvoj šef je odstopil sam, nihče ga ni k temu prisilil.

MG


Povezane objave

Pozor. Golob vam bo po novem obdavčil tudi večjo pasjo uto?

Černač tako zbodel Goloba, da ga je v bran morala vzeti kar predsednica Državnega zbora.

Neumnost z leve? Za Ireno Jovevo iz Svobode je najboljši slovenski politik Ivan Cankar