Marjanu Šarcu ne uide naziv za najslabšega predsednika vlade? Z “šarcizmi” sedaj ponuja krofe!

Predsednik vlade Marjan Šarec je nastopil v dveh intervjujih – v soboto na POP TV in v nedeljo na nacionalni RTV. Vprašanja o menjavi uprave Petrola, neskladjih v sodelovanju z Levico in politični aferi na Sovi je pojasnjeval neprepričljivo, s svojimi odgovori pa je razburil marsikaterega slovenskega državljana.

Kot bi se delal norca iz ljudi. Na vprašanje novinarja Miha Orešnika je odgovoril: glede projektov, ki jih (ne) izvajajo z Levico: “Veste, to je tako kot pri cvrtju krofov – ne smeš ves čas odpirati vrat in ne smeš spustiti nikogar v kuhinjo, sicer ne uspejo.”

Marjan Šarec je verjetno prvi predsednik vlade v zgodovini Republike Slovenije, ki o največjem in najpomembnejšem podjetju v Sloveniji, Petrolu, ne ve popolnoma ničesar. “Ni vedel, zakaj so nadzorniki menjali uspešno upravo.

V zadnjem času Marjana Šarca tudi vse preseneča. Preseneča ga zaposlitev svoje bližnje prijateljice N. H. na Sovi, Kraljevo kadriranje Šoltesa na Uradnem listu ali obisk Zorana Jankovića na vladnem obisku v Moskvi.

Po leto dni mandata Šarec še vedno ‘šaljivo’ odgovarja na resna vprašanja in daje norčave primerjave. Kaj nam to pove? Da imamo v vladni palači klovna?

vir: Demokracija

MG

 

 

 

Povezane objave

Goloba več ne marajo. Odpadniki Svobode bi mu kradli glasove na Evropskih volitvah

Izredna novica! Sodišče zavrglo tožbi občin Brežice in Središče ob Dravi glede azilnih domov.

Janez Janša zbodel Novo Slovenijo, Ljudmila Novak pa v jok?