Marko Bandeli označil desnico za golazen?

slika: primorske novice

Nekdanji župan in sedanji poslanec Marko Bandelli, ne more iz svoje kože. Po tem ko je bil, kot minister v šarčevi vladi baje totalno nesposoben in je jokal pred kamerami, svoje “flustracije” sedaj prelaga na družbena omrežja.

Marko Bandeli označil desnico za golazen?

Njegov zapis o slovenski desnici je povzročil nemalo zgražanja, saj je slovensko desnico, kratko in malo označil za golazen. Tako je zapisal: “Veste, resno mislim nekaj. Mene ne moti desnica, če bi z opozicijo bila konstruktivna. Tudi, kdaj, malo drugačne ideologije je prav, ker razbije monotonijo politike. Sam..to pri nas NI DESNICA to je golazen, uničujoči diktatorski radikalizem. Avtokratska in absolutna monarhija.

Ob takem zapisu, ki je seveda žaljiv za vse, ki pripadajo ali volijo desno politično opcijo se lahko zamislimo, ali tak poslanec sploh sodi v parlament državnega zbora?

Seveda pa tudi odzivi na twitterju niso bili prav prijazni:

PM

Povezane objave

Izredna novica! Napadli nosilca liste SLS za Evropske volitve Petra Gregorčiča

Neverjetno! Poglejte kakšen manever je Svoboda uporabila, glede preiskave poslov Gen-i

Narodnozabavna glasba v šoku. Umrl je eden najbolj znanih harmonikarjev!

3 komentarji

mirodel 3. 12. 2020 - 9:54
Če je kdo politična golazen, je to prav on. In še debela povrh.
Čakija Noris 3. 12. 2020 - 10:38
hahaha..kakšen debil.
Slovenec 33 3. 12. 2020 - 12:43
Tale se ima za levičarja. Za levičarje pa veljajo naslednje zakonitosti. 1. zakon Levičar vedno laže 2. zakon Kadar mislite, da levičar ne laže se odmaknite za korak, še enkrat premislite in boste ugotovili, da levičar laže. Drugih zakonitosti na tem področju ni!!! Te zakonirosti dokazujejo, da je on z golaznijo sebe opisal in tu se ni nič zlagal.
Dodaj komentar