Marko Bandelli z novim zapisom spet presegel samega sebe

slika: primorske novice

Bližajo se volitve in opozicija kul je že začela z volilnimi aktivnostmi, pa čeprav bodo do volitev morali počakati še dobre tri mesece.

Stranka SAB že odšteva dni. Vsak dan objavijo koliko dni je še do volitev. Glede na javnomnenjske raziskave verjetno odštevajo dni do konca svojih službic v Državnem zboru. Se pa včasih resnično vprašamo, ali nekateri poslanci SAB sploh vedo kaj je to parlamentarna demokracija in kaj so to volitve. Novo norost je na twitterju spet natvezi Marko Bandelli.

To je zapisal: “Janez Janša ma nove koalicijske partnerje. Nikoli v zgodovini naše države ni bila v koaliciji stranka, katere član vodstva je obenem predsednik Državnega sveta. Je morda konflikt interesov in nezdružljivost funkcij?”

Z napisanim je seveda mislil stranko SMC, ki se je na združitvenem kongresu združila s stranko GAS in dodala novo ime Konkretno. Očitno Bandellija srbi tam, kjer je najmanj potrebno. Vse stranke so pri svoji vlogi suverene in samostojne in član stranke je lahko kdorkoli. To je tudi ustavna pravica vsakega posameznika. Stranka SMC je le zamenjala ime. Poslanci pa ostajajo isti. In spremenilo se ni praktično ničesar, razen za Bandellija seveda.

Povezane objave

Stojmenova Duh, trdi, da je tujka. Kako je lahko potem slovenska ministrica? (video)

POZOR! Pogrešajo 11-letnega dečka. Ste ga videli?

V Svobodi imajo le 7 kandidatov za evropskega poslanca. Na listi tudi “pručka”?