Marta Kos priznala? Njeno švicarsko podjetje financirala tudi UEFA?

Marta Kos, zajem slike RTV

Na dolgotrajno čakanje odgovora ali je Čeferin preko UEFA financiral tudi podjetje Marte Kos, se je slednja končno oglasila in potrdila navedbe portala Prava. UEFA je financirala njeno švicarsko podjetje.

Predsedniška kandidatka največje sedanje parlamentarne stranke Marta Kos je po objavi članka in viharju na družbenih omrežjih priznala, da je opravila svetovalne storitve za Evropsko nogometno zvezo pod vodstvom Aleksandra Čeferina. piše portal Prava.si.

Kosova je priznala, da je opravila svetovalno storitve za Čeferinovo UEFO v letu 2021 in je njeno podjetje zaslužilo manj kot 10 tisoč frankov za opravljeno storitev. “Preveriti morate vaše vire, saj so te domnevne »informacije« čista laž,” je odgovorila Marta Kos na naše vprašanje, ali je z opravljenim poslom na Uefi financirala nevladno organizacijo Pravno mrežo za varstvo demokracije.

Pri levih je že dolgo jasna le ena stvar. Vsak boj stane. Tako imenovani boj proti “janšistični fašistični” državi so večinoma izvedli tako imenovani nevladni aktivisti. Vzrok za boj pa je bila ena izmed oddaj Tarče na RTV Slovenija, ko so razkrili do sedaj še vedno domnevne nepravilnosti pri nabavi nujne medicinske opreme. Pravna mreža za varstvo demokracije je ena tistih levih pljuvalnikov proti nekdanji vladi Janeza Janše, kjer naj bi bila močno vpeta tudi Kosova. In ker nobeno kosilo ni zastonj, se upravičeno sprašujemo, kdo ta pljuvalnik, proti Janševi vladi sploh financira. 

 

 

 

Povezane objave

Golobov popoln nadzor nad mediji v Sloveniji, kot Hitlerjev leta 1933 v Nemčiji?’#Odzivi

Golobov zakon o RTV odhaja na Ustavno sodišče?

Minister za zdravje, po Golobovem ukazu grozil zdravnikom zaradi stavke?

1 komentar

tomven 26. 07. 2022 - 9:52
Kdo pa verjame, da sta s ćeferinom handlala za samo 10 švicarskih čukov.... ćeferin pa milijone tanka iz Uefe.... prosim lepo, ne nas imet za norca. Obstaja pa tudi kartica kupca, to naj pokaže, da nam zapre usta, če je res.
Dodaj komentar