Med potniki iz Španije v Velenju v karanteni, dva okužena. Zoran Dragič pa iz karantene veselo na zrak?

Okužbo z novim koronavirusom so potrdili pri dveh od 42 Slovencev, ki so jih v petek pripeljali iz Madrida. Župan Velenja, kateremu bi moralo biti samoumevno, da je za slovence treba poskrbeti, se je še včeraj zgražal nad uvedbo karantene v hotelu Paka.

Če je zunaj karantene lahko Zoran Dragič, smo lahko tudi mi

Na ministrstvu za zdravje so potrdili, da sta dva od 42 nastanjenih v velenjskem hotelu Paka, zbolela za boleznijo covid-19. Gre za dve mlajši osebi, ki se dobro počutita in ostajata v karanteni v Velenju. Po prihodu v karanteno v Velenje so vseh 42 ponovno testirali na okužbo z novim koronavirusom. Na testiranju v Španiji so bili namreč izvidi vseh negativni. Testiranje bodo ponovili čez šest in nato še čez 14 dni,

Skrb za 42 nastanjenih Slovencev je prevzela velenjska občina, ki naj bi jim zagotavljala prehrano, poskrbeli so tudi za varovanje. Vsi nastanjeni so namreč v strogi karanteni in ne smejo zapuščati hotela niti svojih sob, hrano jim dostavljajo pred vrata. A čudi podatek, da naj bi kljub strogi karanteni pred stavbo velenjskega hotela veselo skakal  in se družil z novinarji  tudi košarkar slovenske reprezentance Zoran Dragić, ki je prav tako v karanteni in naj bi se razburjal, da mora biti 14 dni zaprt. V Velenju pa so opazili tudi drugi dve ženski s karantene, ki naj bi dejali: “Će lahko Dragič, lahko tudi midve!”

ŠE OPOZORILO NAŠEGA PORTALA, OSTANITE DOMA!


Povezane objave

Država strada, Golob pa že načrtuje poletne počitnice. V takem apartmaju se bo razvajal?

Nekdanji poslanec Franci Kek, dobil globo 250 evrov!

Stavka na Upravnih enotah se zaostruje. Od 15. maja bodo stavkali vsak dan!