Milan Krek, odhajajočemu Bešič Loredanu: “Povedal sem ti že, da nisi za ministra!”

Milan Krek, Danijel Bešič Loredan

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nesposobni zdravstveni minister Danijel Bešič Loredan, še ne ve, kaj bo storil v življenju, ali bo nadaljeval službo, kot politik, ali pa bo pustil vse skupaj in še naprej delal, kot zdravnik.

Po tem, ko je ministra za zdravje “nogiral” predsednik vlade Robert Golob, se ta še ni odločil, kaj bo počel v življenju. baje tudi pošte z Državnega zbora ne dviguje, kjer mu sporočajo, da lahko zasede mesto poslanca. je pa Bešič-Loredan tudi podpredsednik Gibanja svoboda, a vprašanje, če bo to še ostal.

Se je pa od Bešič-Loredana poslovil Milan Krek, nekdanji direktor NIJZ, katerega je z mesta odstavila prav Golobova vlada.  Tako je zapisal:

Ko sem imel pred dobrim letom, 2. junija 2022 ob tvojem imenovanju za ministra za zdravje s teboj več kot enourni razgovor, nisi razumel, da imaš pred seboj izkušenega terapevta, ki je vajen neskončnih manipulacij ljudi, odvisnih od drog. Nisi dojel, da imaš pred seboj dolgoletnega izkušenega direktorja v zdravstvu. Sam sem te načrtno diagnostično spraševal, da sem ti lahko na koncu dolgega in mučnega razgovora povedal, da nisi za ministra in da bi ti bilo veliko bolje takoj zapustiti to mesto, dokler je bil še čas….

Dragi kolega Beško (tako te kličejo nekateri, saj to dobro veš), pred letom dni sem ti rekel, da moraš vedno biti najprej slovenski zdravnik, potem pa politik, pa me nisi poslušal. Postal si neusmiljen politik, ki je eno leto uničeval slovensko zdravstvo in tudi mnoge dobre vodstvene kadre ob močni podpori koalicije in tvoje stranke Gibanja Svobode ter predsednika vlade. Vsi se sedaj skrivajo in vso odgovornost boš moral prevzeti sam. Oni bodo izbrali drugega, ti pa greš v pozabo kot minister, ki ni bil najbolj naklonjen zdravstvu.

Očitno je tako, ko te v kremplje spravi Golobova pokvarjena politika in kar naenkrat nisi več človek, ampak le še član te pokvarjene levičarske politike?[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

EPP je obsodila Golobovo vlado, zaradi ukinitve spominskega dne na žrtve komunizma

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?

2 komentarja

Gorvel 26. 07. 2023 - 13:40
Spoštovani g. Krek, Beško Vam ne seže nito do kolen. Sprašujem se, ali mu bo kdo znal vrniti za njegove škodljive izpade.
Stane Rauh 29. 07. 2023 - 11:47
Vse spoštovanje Keku, vendar poleg tega, da je znal Loredana opozoriti na politične pasti v Golobnjaku, bi lahko tudi svoj čas, ko so barabe vseh provenienc, interesov in nagibov grozile s cepljenji proti kovidu, ostro nastopil, kot zdravnik....Ima Hipokratovo zaprisego, ki pa so jo zdravniki v absurdnem obdobju kovida, popolnoma razvrednotili...Tako, da Krek sedaj tudi kot komentator nima več vrednosti...O Golobu, njegovih podvigih in Bešič LOredan pa se naj zamislijo o svojem delovanju....
Dodaj komentar