Mobing na MO Maribor. Tako naj bi se na zaposlene spravljal podžupan Medved.

Samo Peter Medved, zajem slike

Da na Mestni občini (MO) Maribor nekaj ni v redu, vedo povedati številni zaposleni, ki morajo prenašati nadutost župana Arsenoviča in podžupana Medveda? Kaj vse naj bi se dogajalo na občini, po pričevenju ene od zaposlenih, pa razkriva tudi portal Požareport.

Podžupan Samo Peter Medved, je Sloveniji bolj postal znan, kot človek, ki se je kot prvi javni funkcionar, okužil z virusom Covid. Ima pa tudi očeta, ki je eden najstarejših Mariborčanov, star 102 leti, zanimivo, oče je bil velik ljubitelj Anžeta Logarja, kot kandidata za predsednika države.

Danes Samo Peter Medved velja, za drugega najvplivnejšega človeka Mestne občine Maribor. Po tem, ko se je na začetku avgusta poslovil direktor mestne uprave Srečko Đurov, je isto storila tudi najtesnejša županova zaveznica šefinja kabineta župana, Jelka Vrečko. Je vsemu temu botroval mobing na delovnem mestu?

So se pa na portalu Požareport dokopali do pisma zaposlene, ki opisuje, kako naj bi potekal mobing na delavnem mestu občine Maribor! Objavljamo nekaj pričevanj zaposlene -nelektorirano! (vir Požareport):

Samo Peter Medved nima občutka za sočloveka, sploh pa ne za svoje sodelavce. večkrat se znaša nad mano, reče vse, kar mu pade na misel,, Ob tem ne čuti nobene empatije. Do tega prihaja vsak dan. 

– Ko pride na delovno mesto ne pozdravi, pokliče me v pisarno, kjer vedno najde neko banalno zadevo, da te na začetku delovnega dne potre, vzame motivacijo in poniža. zelo rad se dere pred drugimi ljudmi. Besedi hvala in prosim nista v njegovem besednjaku. 

– Ko želim na stranišče, cigareto ali malico me podžupan čudežno potrebuje. Ko pa sedim za mizo in delam, pa me nikoli ne potrebuje.

– Od mene je tudi zahteval, da si svoj delovni čas prilagodim njegovi prisotnosti, na njegovem delovnem mestu. 

– Medved vedno zahteva, da ima ob svoji mizi oreščke, zato moram skrbeti tudi za njegove osebne nakupe v trgovini. Iz njegovih besed prihaja le tiranija in nečimernost.

Tu je le nekaj pričevanj, ene od zaposlenih na Mestni občini Maribor, kjer Samo Peter Medved,očitno drži vse vajeti v svojih rokah. Celotno pismo si lahko preberete na portalu Požareport!

Očitno so Mariborčani spet slabo izbrali. Po eni strani imamo župana, ki se znaša nad otroci, na drugi strani pa imamo podžupana, ki naj bi izvajal mobing nad zaposlenimi? 

Kaj ni že čas za odhod take županove ekipe?

Povezane objave

Zala Klopčič razkriva kakšno levičarsko propagando vsiljujejo učencem na Gimnaziji Šentvid (2.del)

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

Kako naj bi RTV za svoje pokvarjene metode uporabil mlado mariborsko novinarko?

1 komentar

Vipavec 29. 08. 2023 - 6:03
Temu se reče svoboda ne pa mobink to je po novem potrebno razumet.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več