Mojce Pašek Šetinc, na RTV ne poslušajo več? Proti njeni volji bi ustoličili Natalijo Gorščak!

Mojca Šetinc Pašek in Milan Kučan

Mojca Pašek Šetinc, še ena “neodvisna” novinarka, ki se je lani odločila, da gre raje v politiko, je  pomagala tudi pri  “skrpucalu”, ki mu nekateri pravijo zakon o RTV.

Nekateri zaposleni na RTV so dejali, da so bili veseli, koa je Mojca Pašek Šetinc, odšla med poslance, kajti njene “nebuloze” na RTV so zelo težko prenašali? No sicer pa je Paškova tudi predsednica parlamentarne komisij, ki ugotavlja  domnevno nezakonito financiranje političnih strank. Seveda je je ta komisija prav pisana na kožo, saj bo tako lahko na plano vrgla vse njene “frustacije” povezane s stranko SDS, ki je očitno zanjo sovražnica številka ena?

Mojca Pašek Šetinc, poslanka Gibanja Svoboda, je tako ena od “najzaslužnejših” za novi Golobov zakon o RTV,  ki se pritožuje, da ona na RTV ne more več nobenega poklicati, da nima več nobenega vpliva (če je to res ali ne, je težko reči, ampak to sama razlaga), da je zato izigrana in hkrati tudi besna, ker naj bi zdaj obstajala celo možnost, da za vršilko dolžnosti generalne direktorice namesto Andreja Graha Whatmougha imenujejo Natalijo Gorščak (sicer nekdanjo direktorico TVS), ki pa jo Pašek Šetinčeva resno sovraži, ker je pred leti na delovnem sodišču, ko je Mojca Pašek Šetinc tožila RTV (zahtevala je 50 tisoč evrov odškodnine in višjo plačo), odločilno pričala proti njej in je Pašek Šetinčeva potem tožbo na celi črti izgubila. Piše Bojan Požar na portalu Požareport.

Povezane objave

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

Kako naj bi RTV za svoje pokvarjene metode uporabil mlado mariborsko novinarko?

Švarc Pipanova pred odhodom ponovno namočila vse vpletene. Sebe pa ne!

1 komentar

Darinka 12. 07. 2023 - 14:31
Nikjer je ne marajo. Samo Kučan je njen prijatelj, pa še to je vprašanje zakaj.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več