Na Novi24 TV, bodo podirali svetovni rekord! Sodelujete lahko tudi vi!

Boris Tomašič

Bomo v Sloveniji priča najdaljši televizijski oddaji na svetu? To lahko uspe Borisu Tomašiču z oddajo “Kdo vam laže”, kjer bodo podirali Guinnessov rekord.

 

Priljubljeni TV voditelj Boris Tomašič bo med 24. in 27. septembrom podiral svetovni rekord najdaljše TV oddaje doslej. K sodelovanju vabi tudi kandidate za občinstvo!  Seveda podiranje rekorda ni kar tako. Voditelj, ki bo v studiu neprekinjeno sprejemal klice gledalcev in nekaj gledalcev imel tudi v studiu, mora biti zbran in skoncentriran, da o utrujenosti niti ne govorimo. Zato bo podiranje tega rekorda še posebej za vso ekipo, ki bo pri tem sodelovala, še kako naporno.

 

Zagotovo pa bo to podvig o katerem bodo pisali tudi svetovni mediji. Da Boris in oddaja “Kdo vam laže” dosežeta ta rekord mora njegova oddaja neprekinjeno trajati kar 75 ur, česar ni uspelo še nikomur do sedaj. Omenjena oddaja si je pridobila številne simpatizerje, še posebej zato, ker odkrije marsikatero resnico in razkriva neumnosti, ki jih tvezijo politiki v javnosti. Zagotovo pa bo oddaja, ki bo potekala med 24. in 27. septembrom nekaj posebnega, saj bo odprta tudi za gledalce.

 

Da bi svetovni rekord uspel, pa  ustvarjalci potrebujejo tudi pomoč občinstva. Zato vabijo vse zainteresirane, da se prijavijo na telefonsko številko 080 34 77 in s sodelovanjem v studiu pomagajo k podiranju rekorda.

 

Kako bo potekalo podiranje rekorda bomo spremljali tudi na našem portalu e-maribor.si

Povezane objave

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

V oddaji “Delovna akcija na POP TV” se ne pobrigajo niti za slovenski jezik?

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

4 komentarji

Dromla 18. 09. 2023 - 7:04
Pošteno bi bilo, da bo imel odmore, za hrano in pitje in za odvajanje!? :)
Mihaela De 27. 09. 2023 - 3:02
Saj ima odmore, nekaj minut na uro. Ima pa izredno kondicijo. Bravo Boris, držimo pesti.
janez krstnik 18. 09. 2023 - 10:43
A rekord se bo imenoval "Najdaljša laž"?, Ta še ni zabeležen, tako, da ga bo dosegel tudi, če ne bo najdaljša oddaja.🤣🤣🤣
Mihaela De 27. 09. 2023 - 3:06
Hvala Bogu za medij, ki nam odstira se drugo plat medalje. Če ne sploh ne bi vedeli, kaj nam počnejo levaki. Bravo NovaTV.
Dodaj komentar