Na račun Krisa naj bi si gradil politično podobo in sočutnost tudi Janković? Odzivi besnih ljudi!

Slovenski državljani so se množično odzvali na nemočen krik 19-mesečnega Krisa, čigar življenje zaradi redke bolezni visi na nitki. Njegovi starši so delili objavo, da obstaja upanje za Krisa, če v prihajajočih štirih mesecih dobi zdravilo, ki pa je dosegljivo le v Združenih državah Amerike in stane več kot dva milijona evrov.

Si želi Janković olajšati dušo, ali pa le graditi sočutje

Kot vse kaže bomo Slovenci dovolj denarja zbrali že naslednji teden. Go sedaj se ga je nabralo skoraj že polovica. A svojo dušo si hoče zdaj olajšati tudi ljubljanski župan Zoran Jankovič, ki naj bi organiziral dobrodelni koncert v Stožicah. Dobra novica pa je to, da smo zbrali že skoraj milijon in pol evrov!

Tako je napovedal koncert za Krisa Zoran Jankovič:

Odzivi na Jankovičev video:

Renata Zajc Kako lahko?! Kako je možno da po 14 dneh od odpisa 29 mio, poziva ljudi naj kupijo karte za Stožice? Za KRISA se že organizirajo kampanje in se še bodo. In zaradi takšnih kot ste vi g. Janković in vaših “odpisov” na račun davkoplačevalcev ni denarja za pomoči potrebne otroke. SRAMOTA!!! Namesto za nakup karte bom raje darovala KRISU DIREKTNO. Ker vam svinjam ne zaupam.
Matija Gubler Res me je sram, da imamo tako hinavskega župana. Nabiranje političnih točk na podel način. Kje pa je tistih 29 milijonov €??? ???
Janko vesel Si želi Janković z dobrodelnim koncertom za Krisa, po odpisu 29 milijonov evrov, le popraviti svojo pokvarjeno podobo?
Mitja Krapša Sedaj imam pa DOVOLJ!
Zoran Janković organizira dobrodelni koncert za Krisa!
DONIRAL BOM VREDNOST 5. VSTOPNIC SAMO DA NE GREM NA KONCERT!
Rabil sem en čas, da je moja glava sploh dojela pokvarjenost tega!
Torej Zoki organizira dobrodelni koncert, kjer bodo itak vsi nastopili zastonj, donirali pa bodo vsi, ki imajo manj denarja kot on. Seveda pa itak posredno sodelovanje ali obisk koncerta pomeni podporo ubogemu Jankoviću, ki mu je ta država goljufivo odpisala 20x več kot ta otrok potrebuje. Taki ljudje po moje niti obstajati ne bi smeli, ne pa da so na vodilnih položajih!

 

Kaj si pa mislite vi.o tem. najbolj pa je zanimivo to, da so tak koncert, z velikim veseljem podprli pri raznih levih medijih. Med drugim je reklamo takemu koncertu naredil tudi mariborski portal Maribor24.

Kakšno pa je vaše mnenje?

MG

 

 

 

Povezane objave

Pokvarjeno! Še en napad na krščanstvo! Jaša Jenull bi ukinil maše na RTV! (video)

Jonas tokrat v parlamentu ni spal, ampak je jedel.

Zala Klopčič “Bolj, kot si čudaški, več možnosti imaš za zmago na Evroviziji!”