Na RTV še en Utrip, ki je na noge spravil levičarje!

slika TV Slovenija

Del (leve) javnosti je Utrip ponovno pretresel – včeraj se je izkazalo, da niti RTV ni več varen prostor za levičarske agitatorje. Kaj pa zdaj?

Levičarji spet niso mogli spati zaradi Utripa. Tokrat se je avtor Igor Pirkovič, upal spraviti na levega odrešenika Roberta Goloba in njegovo famozno stranko (še) brez programa.

 

Utrip je med drugim je razburil nekdanjega poslanca in ministra Pavla Gantarja, ki je ugotovil: “No, pa imamo Nova24tv na TVS!” Uporabnik Twitterja je v imenu vseh kritikov, sicer hudomušno, med komentarje Gantarju zapisal, da ga je prizadelo; ker novinar Pirkovič Robertu Golobu ni priznal, da je žrtev režima, pa čeprav so ga spravili ob pol milijona letno in celega kupa dodatnih pravic, na katere se je v 15 letih navadil. Pa še v sodnika Branka Maslešo si je drznil drezniti.

Še bolj se je jokal “politično truplo” Franci Kek, ki se pravzaprav po izgubljeni službi poslanca ne znajde prav dobro. Zato pa toliko raje tvita in raziskuje imena novinarjev, ki si upajo pisati drugače, kot si sam misli: “Manipulativni propagandističnni ‘Utrip zadnjih nekaj let’ (ne – tedna), ki ga je naredil nekdo, ki se mu zdi čudno, da nekaj strank ne želi sodelovati z nekom, katerega delovanje vsebuje prvine fašizma in komunizma,” je zapisal.

Le nabkoga je mislil Kek, da ima prvine fašizma in komunizma? ZARES koga?

In medtem, ko levi objokujejo še en Utrip, ki ni po njihovi meri pa je nastal ta filmček, pa srečno.

Povezane objave

Priča napada na Gregorčiča. Napadalec ni bil vinjen.

V Markovcih je prišlo do tragedije. Umrl je otrok

Izredna novica! Napadli nosilca liste SLS za Evropske volitve Petra Gregorčiča