Na spletu objavili domnevna imena posiljevalcev deklet!

policija-trak

Pred tremi dnevi so Slovenske novice poročale o grozljivem posilstvu, do katerega naj bi prišlo pred mrliško vežico, potem pa se je izkazalo, da je ta isti domnevni posiljevalec posilil tudi 14 letnico, posilstvo pa naj bi celo objavil na družabnem omrežju.

Razkrili domnevna imena posiljevalcev

Kot piše portal Nova24 Tv naj bi dejanje zagrešil devetnajstletni Amar Ličina. Medtem pa se je tudi na Twitterju znašla objava, ki kot posiljevalce, poleg omenjenega Ličine, omenja še Renata JankovićaBelmina Čovića in Matica Močnika. Peterica naj bi skupinsko posilila vsaj eno mladoletno dekle. Trenutno naj bi bili vsi v priporu.

Posilstvo petnajstletnice naj bi se zgodilo že pred meseci, menda med zabavo, na nekem stranišču. Posilstvo je trajalo približno pol ure, dokler ni končno nekdo vstopil v toaletne prostore. Dekle naj bi bilo deležna tudi groženj, če bi za posilstvo komu povedala, piše Portal nova24TV. Mladoletnica je menda kasneje izvedela, da se je Ličina na spletu hvalil z še več podobnimi dejanji, ki jih je prav tako objavljal na spletu. Naj pa posilstva nebi bila edino kaznivo dejanje, s katerimi se Ličina hvali na TikToku in ostalih družabnih omrežjih. Po informacijah pa naj Amar nebi bi v sorodu z bolj znanim Anisom Ličino.

PM

 

 

 

Povezane objave

Nove podrobnosti napada na Petra Gregorčiča, o katerih molčijo levi mediji

Priča napada na Gregorčiča. Napadalec ni bil vinjen.

V Markovcih je prišlo do tragedije. Umrl je otrok

3 komentarji

mapu 9. 12. 2020 - 17:36
Zdaj pa mi naj nekdo pove, kako naj spoštujemo tujerodce....
neko 10. 12. 2020 - 11:06
vi ste sli u kurac mkm ! sramota za vas in to curo KATASROFA
Ibrahim15 10. 12. 2020 - 17:09
Ta oseba je bila na kamniški policijski postaji večkrat prijavljena za nadlegevanje mladoletnic pa od tega ni bilo nikoli nič nobene kazni in nobena prijava ni bila uspešna ker tega fanta ščiti policija zato si je tudi upal objaviti posnetek v javnost ker ga ščiti policija in sodišče!!
Dodaj komentar