NAJNOVEJŠE! NSi za župana Maribora NI podprla Franca Kanglerja

Nova Slovenija. slika: Publishwal

Nova Slovenija, ne samo, da trese Slovenijo s svojimi neumestnimi pripombami, kaj naj naredi stranka SDS s svojim predsednikom, ampak, daje moč levici tudi na drugih področjih.

Zagotovo bi ta novica sodila v rubriko “saj ni res, pa je”. Nova Slovenija – krščanski demokrati, mestni odbor Maribor, za župama MOM podpira dosedanjega župana Saša Arsenoviča, je sporočilo Nove Slovenije.

Izvršilni odbor NSi je na predlog Mestnega odbora NSi Maribor podprl Saša Arsenoviča za župana Mestne občine Maribor. »Z županom in njegovo listo smo v mestnem svetu sodelovali že v preteklem mandatu. Realizirali smo mnogo odličnih projektov, kar nekaj pa jih je s strani NSi še načrtovanih in jih želimo uspešno izpeljati v naslednjih štirih letih,« je ob izrečeni podpori dejal predsednik MO NSi Maribor mag. Bernard Memon.

Naj ponovno zapišemo Nova Slovenija – krščanski demokrati. Kje so torej te krščanske vrednote? Podpirajo namreč človeka, ki je meseca aprila letos, napadel mladoletnika. Sodi mariborski odbor NSi sploh v to kvoto krščanskih vrednot? Vemo, da so se “paktirali” in se prilizovali tudi Fištravcu, ki se je povzpel na oblast v času levičarskih vstaj v Mariboru.

Sicer pa se je na to novico odzval tudi Franc Kangler: Me ne preseneča odločitev Nove Slovenije , glede na to da je PV Golob podporo Arsenoviču pogojeval, da ne vzame v koalicijo Stranko SD MB, kar pomeni v kratkem rekonstrukcija vlade brez SD in Levice!

Kupčkanje pod mizo? Krščanske vrednote so očitno odšle. Bo kmalu odšla tudi nova Slovenija?

Povezane objave

Pavle Rupar v Odmevih priperljivemu Sušniku: “Upokojenci niso socialci!”

Slavko Bobovnik spet “brca v meglo”, tokrat se je spravil nad voditeljico Valentino Pleskan?

Ministrstvo Aste Vrečko naj bi financirala galerijo prijetih ruskih vohunov?

4 komentarji

Roman Naprudnik 2. 12. 2022 - 8:30
NSi,-10%?
MOPSEN 2. 12. 2022 - 8:40
Samo to še počakam, da Kordiš prevzame vodenje Nsi podrepnikov.
MOPSEN 2. 12. 2022 - 8:10
Nič novega,od "rezervnega kolesa" pod zadnjim tepihom, ki čaka na žvižg Golobove hunte.
mona lisa 2. 12. 2022 - 10:15
Prekleti hinavski podrepniki. Tonin je nastavil podmazano rit Golobu. To je izdajstvo z veliko začetnico.
Dodaj komentar