Narobe svet! Okužbe v nebo, danes pa novi protesti

zajem slike, portal N1

Ko na eni strani stroka napoveduje, da se bo število okuženih z novim koronavirusom še nekaj časa povečevalo, in poziva k prostovoljnemu zaprtju družbe med počitnicami, nekateri na drugi strani znova pozivajo k udeležbi na še enem sredinem protestu. 

Za danes ponovno napovedani protesti

“Shodi do zdaj niso bili prijavljeni na policijskih postajah ali upravnih enotah. Policija bo ves čas spremljala dogajanje na prostorih, kjer bodo potekali javni shodi, ter ukrepe prilagajala trenutnim varnostnim razmeram in tveganjem. V primeru morebitnih kaznivih dejanj ali prekrškov bo policija v skladu s svojimi pristojnostmi izvedla vse potrebne ukrepe,” so zapisali na policiji. 

oklepno vozilo. Foto: N1

Ob tem policisti vse morebitne udeležence napovedanih shodov pozivajo, naj pravico do javnega zborovanja in izražanja svojih stališč uveljavljajo mirno in strpno, predvsem pa naj upoštevajo navodila in ukaze policistov ter naj ne ovirajo in ogrožajo javnega prometa. 

“Zaradi zagotovitve varnosti bo omejeno gibanje na določenih mestih. Območja shodov bodo videonadzorovana, na shode in prireditve ni dovoljeno prinašati nevarnih predmetov (npr. pirotehnična sredstva, palice, orodje). Zaradi varnosti udeležencem odsvetujemo, da na shod prihajajo z otroki,” še poudarjajo na policiji.

P.M.

 

Povezane objave

Znano je od kod prihaja nov slovenski milijonar!

Saj ni res pa je. Vlada bi sebi, kar za 40 odstotkov povišala plače?

Tako je Franc Kangler, na soočenju, zaprl usta Maši Kociper

1 komentar

Nata 27. 10. 2021 - 4:29
Ja, draga policija, le spremljajte jih, da se ne bo komu od protestnikov kaj zgodilo!! Smešni ste vi skupaj. Vesoljna Slovenija, s politiki na čelu se pase po svetu, ampak vi bi pa radi nekakšen lockdown??
Dodaj komentar