Našli torbo polno denarja, jo vrnili lastniku, on pa…

slika je simbolna (pixabay.com)

Lastnik podjetja je na družabnem omrežju zapisal, da so tujci pri njih pozabili torbico, v kateri je bilo kar deset tisoč evrov. Dogodek naj bi se zgodil v občini Ilirska Bistrica. Pišejo Slovenske novice.

Lastnik podjetja je na družabnem omrežju zapisal, da so tujci pri njih pozabili torbico, v kateri je bilo kar deset tisoč evrov. In kaj so s tem denarjem naredili? Torbo so pospravili, vse skupaj dokumentirali in predali lastnikom.

A očitno lastniki zajetnega kupčka denarja očitno nisi bili preveč veseli, čeprav so imeli srečo, da so naleteli na tako poštene najditelje.  V zahvalo jim niso rekli niti hvala, niti za pijačo jim niso dali. Ob komentarjih je lastnik podjetja razkril še, da naj bi šlo za družino.

Na družbenih omrežjih so se vsuli tudi zanimivi komentarji:

Je pa vulgarni titoist Stariha, pod novico takoj pristavil svoj lonček in se spraševal katere narodnosti so ti, ki poštenemu najditelju niso pustili denar niti za pijačo. Pri tem seveda narodnost nima nobene veze. Važno je le kakšen je človek po duši in srcu. Tako kot recimo, če si za davkoplačevalski denar kupiš električni skiro, kateri ti ne pripada? Kajne?

 

 

Povezane objave

Električni skiro – osnovna pravila varne vožnje

Nagravžna svoboda. Vrtanje po nosu in smrkelj v usta, kar med sejo

Poslušajte zgodbe o revščini, obupu in lakoti! To imamo od Golobove vlade!

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več