Necenzurirano in POP TV lažeta? Pivčeva IMA najemno pogodbo za stanovanje!

Portal Požareport je objavil ekskluzivno najemno pogodbo med Aleksandro Pivec in lastnikom stanovanja Dejanom Jurkovičem.

Portal necenzurirano in POP TV dobili na laži

Nekaj dni nazaj so na portalu Necenzurirano in kasneje tudi na POP TV, kjer pri lažeh očitno sodelujejo, skočili v zrak z dejstvom, da predsednica stranke Naša dežela Aleksandra Pivec od lani živi v novem stanovanju v Vili Šmartinka na območju trgovskega središča BTC na vzhodu Ljubljane, pod vprašaj pa so ob prihajajočih volitvah očitno želeli postaviti njeno politično verodostojnost. Na podlagi absolutno neresničnih dejstev so si želeli izmisliti in ustvariti novo afero, ki jo je Požareport demantiral z resničnimi in preverjenimi dejstvi. mimogrede, PA ta poslovno-stanovanjska “vila Šmartinka” niti slučajno ne sodi med elitne, kar so hoteli še očitati Pivčevi, saj lokacija leži ob strašni prometnici, kot je Šmartinska cesta, poleg tega sta spodaj McDonalds in McDrive, gre pa za 82 kvadratnih metrov veliko trisobno stanovanje. 

Portal Požareport razkriva tudi podrobnosti najemne pogodbe, po kateri lahko razberemo, da je bil članek portala necenzurirano LAŽ, katerega se je poslužil tudi POP TV.

slika: Požareport

Povezane objave

Znano je, kaj bo pogreb Rudija Poljanška. Udeležite se ga v narodni noši

Pozor. Golob vam bo po novem obdavčil tudi večjo pasjo uto?

Černač tako zbodel Goloba, da ga je v bran morala vzeti kar predsednica Državnega zbora.