Necenzurirano in Večer z nebulozami družno proti Ruparju in našemu portalu!

Le kaj se je zgodilo z nekoč uglednim mariborskim časnikom Večer, ki danes družno z portalom Necenzurirano blati člane društva 1. oktober in po sistemu UDBE prognozira in razgalja njihove člane?

Po tem ko se je včeraj odvil že četrti shod upokojencev je spet na plano privleklo nestrpne levičarske portale, kateri so si izbrali za cilj, da posameznike, ki tvorijo društvo 1. oktober čimbolj ovrednotijo in popljuvajo. Največji greh pa jim pripisujejo, da so bili nekoč, ali pa so še člani Slovenske demokratske stranke. 

Z zavajanjem javnosti in po udbovskem načinu so se levičarski mediji, oziroma pljuvalniki po stranki SDS lotili posameznikov društva 1. oktober. Ljudje, ki prihajajo na Ruparjeva shode se poistovetijo z različnimi strankami, kot tudi tisti, ki so člani društva 1. oktober. Članov stranke SDS je preko 30.000 in če je nekdo član, ali podpornik te stranke očitno ne sme hoditi na proteste, se ne sme družiti z istomislečimi ljudmi, ne sme sklepati novih prijateljstev? Kajti to zelo moti omenjena portala, ki se treseta ob dejstvu, da Pavle Rupar v Ljubljano vsak mesec pripelje več ljudi, ki niso naklonjeni tej vladi. 

In zanimivo omenjena pljuvalnika po stranki SDS, niso zmotili kolesarski protestniki, kateri so želeli smrt članom stranke SDS, kateri so nosili sovražne transparente, risali svastike, delali škodo na objektih, zapirali ceste, se nekulturno izživljali, pljuvali po poslancih in si privoščili nenadzorovane in neprijavljene proteste. Kje so bili takrat ti junaški novinarji, v Cirmanovi preobleki, da bi napisali kaj kritičnega o tem?

Se je kdo od teh omenjenih portalov odzval in obsodil zapise  predsednika ZDUS Janeza Sušnika, ki je upokojence, ki zahtevajo poštene pokojnine, označil za SS morilske “truppe” Adolfa Eichmana in fašiste in izjave nekaterih novinarjev, od katerih ekstremno izstopa novinar Dela Markeš, je Ruparja označil za Hitlerja in Musolinija, protestnike pa za nacistične ovce? Seveda ne!

In neverjetno. V članku o članih društva 1. oktober, so si mediji, ki pravijo, da so neodvisni, drznili omeniti ime tudi našega portala e-maribor.si,ker smo pred leti z enim od ustanoviteljev Robertom Pavličem, pred leti ob kulturnem prazniku naredili intervju, ker je pač slikar. Tako so zapisali: “Gre za slikarja z Obale. Kot takšnega so ga 8. februarja lani, na slovenski kulturni praznik, predstavili tudi na spletnem portalu e-Maribor, ki velja za medij iz omrežja SDS. Vrsto let ga je urejal član občinskega odbora SDS v Dupleku Mitja Grmovšek.”

[color-box color=”yellow”] NA NAŠEM PORTALU ODLOČNO ZAVRAČAMO LAŽI, KI JIH V JAVNOSTI TVEZITA PORTALA VEČER IN NECENZURIRANO. Urednik portala e-maribor.si, je četrto leto in še vedno Mitja Grmovšek, ki pa ni član OO SDS Duplek, poleg tega pa portal e-maribor ni del nikakršnega omrežja SDS. Niti ga stranka ne financira.[/color-box]

Se je pa Cirman, kot ugotavljamo očitno rodil nekoliko kasneje, kot bi bilo zanj sprejemljivo. Kajti če bi sedaj pisali leto 1945, bi bil pravi človek za sodelavca nekdanje UDBE ali še kaj več. Komunisti, so namreč vedno znali dobro lagati in zavajati.

Povezane objave

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

To nastane, ko se poslanec Svobode zmoti pri glasovanju!

Vlada za migrante kupuje 400 vzmetnic. To je na noge spravilo jezne prebivalce Središča ob Dravi

13 komentarjev

Sony 4. 05. 2023 - 15:09
3,5 % izredna uskladitev pokojnin in vsega tega nebi bilo. To je to!
Janko Lisjak 5. 05. 2023 - 3:02
Delal bi 40 let in bi bilo to, to
Sony 4. 05. 2023 - 15:10
3,5 % izredna uskladitev pokojnin in bi bil mir v hiši.
mona lisa 4. 05. 2023 - 14:08
Komunisti so prestrašeni ker smo jih pošteni ljudje spregledali.
Dado 5. 05. 2023 - 2:49
"ker smo jih pošteni ljudje spregledali." HA HA HA.. Vi ni ste niti pošteni niti niste spregledali...
Vipavec 5. 05. 2023 - 2:15
Ste dober in pošten časopis in tako nadaljujte pa dajte tudi vi levim napisat kakšno neprijetno novico.
Dado 5. 05. 2023 - 2:51
Časopis?!? Se vidi, da redni obiskovalci tega "časopisa" niste ravno zahtevni ljudje... Tako skropucalo kot je ta portal, bi moj osnovnošolski sin spravil skupaj. In tudi z manj pravopisnimi napakami...
radames 8. 05. 2023 - 10:05
Ti greš pa kar brž v blokado. Zbogom!
Janko Lisjak 5. 05. 2023 - 3:01
Vaš portal je popolnoma neumnost z neizobraženimi novinarji
PeterPan 5. 05. 2023 - 7:43
🤣 🤣 JEBEŠ VEČER ŽE DAVNO SO POKOPALI SAMI SEBE. LAŽEJO, DA SAMI SEBI VRJAMEJO. 🤣 🤣 GA NE BEREM IN GA TUDI NE BOM. TO PREDLAGAM TUDI VSEM OSTALIM. 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
Anton 6. 05. 2023 - 4:48
Časopis ne more biti dober, niti pošten, ker ni kruh, niti osebek. Bedarije kvasiš. Navajajo zlagane nešteto krat prepisane članke.
Nata 6. 05. 2023 - 15:41
Dragi moji ! Lagali, kot pes teče, bodo še naprej. Spoznali so, kaj pomeni večina. Zato bo težko karkoli doseči. Marsikaj je zamujeno. In, pri tolikih problemih, bi bilo potrebno pametno ravnati naprej. Kako si lahko premier in predsednica DZ dovoli odpovedati že dogovorjen sestanek???? In to s tako bedasto razlago?? Ampak, kot vidimo, se vse da, ko imaš moč. Me pa zanima, če ima kdo od vas - komentatorjev, težavo z dostopom na demokracija.si ? Portala mi enostavno ne odpre. . . . .
radames 8. 05. 2023 - 5:09
POrtal NEcenzurarano je portal naslednikov dokazanih rdečih zločincev. Zavoljo tega ta portal prireja dejstva in se norčuje iz demokratičnih Slovencev. Kolakowski: "Laž je nesmrtna duša komunizma!"
Dodaj komentar