Nedopustno! A kanal se je spravil na dijaka, ki ne razmišlja po njihovo?

Neverjetno, a resnično. Levi mediji postajajo vse bolj agresivni in vse bolj napadalni tudi do mladih ljudi, ki ne razmišljajo tako, kot oni.

Levi mediji nad dijake, ki ne razmišljajo tako, kot oni

Vzrok za naše osredotočanje na SDS je v delovanju stranke, njenih podpornikov in medijev pod njenim nadzorom. To delovanje pogosto odraža metode astroturfinga in s tem povezanega  sporočanja neresnic oziroma lažnih dejstev za doseganje specifični političnih ciljev,” so zapisali “raziskovalci” astroturfinga, ki so se med drugim spravili tudi na gimnazijca Anžeta Žiberta. Ta je komentiral, da so taki prispevki samo dokaz, da je z našimi mediji nekaj zelo narobe. In kako zelo prav ima, ni se treba ozreti prav daleč, da nam postane jasno, kateri so tisti mediji, ki pod krinko nevtralnosti propagirajo določeno politično opcijo!

Astroturfing naj bi na kratko torej pomenil ustvarjanje lažne javnosti. Po mnenju Sveta na Kanalu A, ki je povzel “raziskavo” portala podčrto.si naj bi pri nas šlo predvsem za sistem medijev pod vplivom stranke SDS, ki temelji na politični propagandi in širjenju polresničnih ali lažnih novic. “Ti mediji so videti kot samostojna medijska podjetja, v resnici pa so politično orodje stranke, so ugotovili in pojasnili, da naj bi bile eden izmed indicev za to tudi žaljive objave na družabnih omrežjih. Politične stranke naj bi omrežja namreč uporabljale tako za širjenje idej kot tudi za napade na politične nasprotnike.

Po mnenju portala, morajo napadi izgledati kot mnenje nekoga z ulice, ki naj ne bi imel političnega interesa, ampak naj bi šlo za neodvisno osebo. Tudi zaradi tega so gimnazijcu Anžetu Žibertu očitali njegovo tvitanje, ki naj po njihovem mnenju ne bi bilo osebno mnenje, pač pa mnenje SDS podmladka. Zanimivo je, da na portalu niso raziskali, koliko lažnih profilov je na levici. A glede na to, da medijski prostor nekako v 90 odstotkih pripada levici, je morda prav to razlog, da so na Twitterju prisotni v manjšem številu – mnenjski voditelji so s svojim prednostnim tematiziranjem že tako ali tako vseprisotni. Je pa jasno, da Twitter postaja vedno bolj moteč tudi zato, ker se na njem pojavijo informacije, ki jih osrednji mediji zamolčijo. Piše Nova24TV.

Levičarji so se spravili tudi nad mladega 16 letnega Nejca

Nedavno smo objavili intervju z mladim, 16 letnim Nejcem Urbanijo, ki se v svojih videih ni strinjal s politiko brez mask Anice Bidar in politiko bojkotiranja šole, za kar je bil deležen nemalo groženj, podtikanj in laži. Zato je Nejc vsem nejevernim Tomažem, ki ga obrekujejo posnel tudi video.

PM

Povezane objave

Stojmenova Duh, trdi, da je tujka. Kako je lahko potem slovenska ministrica? (video)

POZOR! Pogrešajo 11-letnega dečka. Ste ga videli?

V Svobodi imajo le 7 kandidatov za evropskega poslanca. Na listi tudi “pručka”?

3 komentarji

mapu 14. 02. 2021 - 7:33
Levičarjem se tresejo noge, imajo polne gate dreka....
Maksimilijan Encijan 24. 02. 2021 - 11:10
Dijaček, ki se mu zdi pozdrav z dvignjeno desnico "Sieg Heil" smešen, satiričen in ni njegov problem, če ga ljudje ne razumejo ... sej razumem, težko je izbrati med dvema enako pokvarjenima poloma ... zato greš raje k manjšini, da se ti ne zameri preveč, ko rečeš nekaj brez premisleka.
Dodaj komentar