Nekateri se distancirajo od gibanja Povežimo Slovenijo? Baje zaradi groženj!

Gibanje Povežimo Slovenijo je predstavilo zamisel, kako bi združili manjše stranke v enotno stranko pod imenom Združimo Slovenijo.

Nekateri se že distancirajo od gibanja Združimo Slovenijo?

Kar nekaj znanih imen je nastopalo v predstavitvenem spotu gibanja Povežimo Slovenijo. A sedaj so se nekateri od gibanja že distancirali. Še posebej tisti, ki so ves čas razlagali, kako pomembno je sodelovanje. Med tistimi, ki pravijo, da z gibanjem nimajo nič, naj bi bili koprski župan Aleš Bržan,  predsednik Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije Branko Meh ter recimo Aleksandra Pivec, ki bi se po eni strani bi se rada povezovala, a na volitvah bi raje nastopala sama in zanimivo tudi Dobra država Bojana Dobovška naj nebi bila za sodelovanje. Ni pa tudi še zagotovljeno sodelovanje stranke SMC.

Nekateri posamezniki dobivajo grožnje?

Marjan Podobnik je kljub temu, da so se številni, ki so nastopili v promocijskem spotu Povežimo Slovenijo, distancirali od zadeve, zadovoljen. “Jaz sem zelo vesel, da je ta pobuda Povežimo Slovenijo bila tako lepo sprejeta. Iskreno povem, da sem tudi za nekatere stvari izrecno pozitivno presenečen. Mi smo kot Slovenska ljudska stranka tu dali na razpolago najmočnejšo infrastrukturo in vse, kar imamo, od lokalne ravni do evropske ravni. Naj pa povem, da me je neprijetno presenetila informacija, da so bili mnogi od teh, ki so sodelovali v tem predstavitvenem filmu in ki so bili od različnih ljudi nagovorjeni, deležni različnih pritiskov, naj se umaknejo, distancirajo in tako naprej. In naj izrazim zahvalo vsakemu za vsak dan, ko je pripravljen biti izpostavljen za nekaj povezovalnega, za nekaj, kar predstavlja sodelovanje. Res je škoda, če bi bilo predstavljeno tisto, kar predstavlja povezovanje in sodelovanje, napadano, po drugi strani pa bi se na nek način spodbujalo radikalne delitve. Torej jaz verjamem, da bo zadeva lepo uspela”.

[color-box color=”blue”] Kot je za naš portal povedala Nada Pavšer iz Zelenih Slovenije je zaenkrat ustanovljeno le gibanje, ki sprejema različne ljudi. Ko se bo ustanavljala stranka pa bodo videli katere stranke in posamezniki bodo sodelovali tudi v državnozborskih volitvah.[/color-box]

Nekateri bi sodelovali, nekateri govorijo tako, delajo pa drugače, spet drugi imajo  visokoleteče cilje. A volitve  so tiste, ki bodo nekatere hitro prizemljili. 

Preberite tudi: Gibanje Povežimo Slovenijo za naš portal: “Naš cilj na volitvah je 20%!”

PM

Povezane objave

Mirko Mayer je tokrat brcnil v temo. Janša mu je povedal svoje.

Znano je od kod prihaja nov slovenski milijonar!

Saj ni res pa je. Vlada bi sebi, kar za 40 odstotkov povišala plače?

1 komentar

tozo 29. 01. 2021 - 11:23
Zgleda, da tudi na desni sredini nismo tako pametni, kot mislimo. Tako obnašanje bo imelo kar grde posledice na volitvah, saj sami ne bodo prišli nikamor. Škoda...
Dodaj komentar