Nekdanji poslanec Franci Kek žaljivo nad kristjane?

Od volivcev pozabljeni nekdanji poslanec Franci Ker, s svojimi socialističnimi nebulozami včasih res ne more iz svoje kože, da nebi žalil drugače mislečih ljudi?

Bliža se velika noč. Največji krščanski praznik. Zagotovo (poleg božiča) najbolj priljubljen krščanski praznik, ki ga praznujemo tudi v naši državi. Tradicija velike noči je že zelo dolga, razlikuje pa po različnih kulturah in državah, vendar pa se po navadi praznuje s posebnimi obredi in običaji.

A očitno za nekdanjega poslanca in od volivcev pozabljenega Francija Keka, praznovanje velike noči izhaja iz Janševega krščanstva, kjer ljudje po trgovinah iščejo vstalega kristusa. Res zlobna in nedorasla pripomba človeka, ki je bil nekoč celo poslanec državnega zbora.

Sicer pa Franci Kek, očitno še vedno rad opleta z jezikom a le preko tvitrerja. Glasen pa je le takrat, ko kdo kaj napiše o njemu samem. In ko pogledamo delo Francija Keka in njegove nebuloze, ki jih bruha, pa ugotovimo, da je vseeno boljše, da se drži kar skrite kamere za katero mu baje dobro plačajo? Očitno ima vsaka norost svoj zato?

Povezane objave

Javno mnenje. Za evropski parlament 4 sedeži stranki SDS, bo NSi ujela še zadnji vlak?

Svetovna senzacija! Komaj dve letni kandidat na talentih, osupnil vse navzoče.

Arsenoviču, naj bi podjetje brezplačno prenavljalo streho na hiši, na morju, v zameno za posel na MOM

1 komentar

Vipavec 4. 04. 2023 - 0:33
Kaj nimajo takih v cirkusih da se jim obiskovalci smejijo.
Dodaj komentar