Nekdanji sekretar stranke SMC: “Brglez bi zatajil še svojo mamo za kariero”

b najavi, da bo stranka Gibanje svoboda namesto slabega poskusa z Marto Kos, vendarle imelo svojega predstavnika za predsednika Slovenije, so nekateri spet začeli plesati.

Nekdanji poslanec stranke SMC, radikalno usmerjen levičar, ki se je skregal skoraj z vsemi v SMC, preden je prestopil v stranki SD, je tako postal Milan Brglez. Tudi evropski poslanec. Kandidat je stranki SD že povzročil škodo, 10.000 evrov, zaradi prepozno oddane najave kandidature, a tisti, ki poznajo Brgleza pravijo, da za stranki SD in Svoboda to ne bo edina ovira?

Nekdanji generalni sekretar SMC in nekdanji Brglezov strankarski kolega Jože Artnak o Brglezu očitno nima kakšnega visokega mnenja. Tako je zapisal: “Pripravljen je zatajiti tudi svojo mamo za svojo kariero. Svoboda si bo vzredila kačo na svojih prsih. Skupaj z SD jo bodo povlekli za nos. Ljudje bi morali reči: “NOČEMO” takega predsednika države, ker si Slovenija zasluži boljšo/boljšega, bolj sredinsko/sredinskega.”

Ob spodnji sliki, ki je nastala na enem od piknikov stranke SD na Urbanu nad Mariborom, je Milan Brglez nosil tudi majico s podobo levičarskega klavca Che Guevare. Tak človek naj bi vodil Slovenijo?

 

 

 

 

 

 

 

 

o

Povezane objave

POZOR! Januarske pokojnine bodo izredno nizke. V sredo upor upokojencev!

Nekoč je pela srbskim vojakom, ki so ubijali Hrvate. Danes poje nam? #odzivi

Levica ponuja svojim nove službice s tovariškim pozdravom.