Nekulturno! Predsednica DZ, se noče opravičiti stranki SDS!

Urška Klakočar Zupančič, zajem slike

Nekulturno, nedoraslo, lažnivo, nestrpno. S temi besedami bi lahko označili nastop predsednice Državnega zbora Urške Klakočar Zupančič, ki je svojo jezo zlila kar na poslance stranke SDS.

Predsednica DZ, se noče opravičiti stranki SDS!

Prva dama parlamenta, predana levičarka, nekdanja (“neodvisna”)sodnica Urška Klakočar Zupančič, ki je zaradi spornih zapisov proti predsedniku vlade morala predčasno oditi iz sodniških vod, sedaj razburja v Državnem zboru. To niti nebi bilo nič takega, če nebi bila prav ta Urška predsednica Državnega zbora, prva med enakimi. Prav sovraštvo je torej vrlina nove predsednice? Poglejte kaj je vse izjavila:

Kot pa danes poroča portal 24ur, se ta ne namerava opravičiti. V intervjuju je namreč povedala, da je govorila zgolj o dejstvih in dejanjih prejšnje vlade v preteklih dveh letih in da se za nekaj, kar je resnično, ne bo opravičevala. Dodala je, da verjame, da je včasih težko pogledati resnici v oči. A njene besede so bile daleč od resnice. Bile so sovražne in neresnične. Še posebej odmevajo izjave o zaplinjanju ljudi. za te besede bi Klakočarjeva morala odgovarjati tudi na sodišču.

Kaj stranka SDS očita Urški Klakočar Zupančič?

Ne želim, da žuganje, vzvišenost, neprimerno obnašanje postanejo sinonim za žensko v politiki,” je zapisala tudi dolgoletna poslanka Eva Irgl.

Andrej Magajna, nekdanji poslanec in tudi pisec ustave, je dejal, da se v 30. letih ne spomni, da bi bil kateri predsednik parlamenta tako vzvišen, kot ravno ta predsednica parlamenta.

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Tako se napajajo iz državnega denarja in si koregirajo plačo, neizvoljeni člani Levice.

5 komentarjev

Slovenec 33 6. 06. 2022 - 8:20
Predstavnica okupatorjev Slovenije, ki je iz stebra okupacijske oblasti v Sloveniji, kar je sodna veja oblasti, ne bo naredila nič, kar je v korist okupiranega naroda. Njen cilj je zatiranje, ropanje in uničevanje slovenskega naroda.
mona lisa 6. 06. 2022 - 6:27
A to je dama? No ja potem je tudi osel plemeniti konj.
Bojan Pavelsek 6. 06. 2022 - 7:30
Ta ne more biti dama, kot jaz ne morem biti papež.
Denis Žižek 6. 06. 2022 - 9:20
Reaktivirati Petra Rotarja-drugo ne preostane :-)
ferrari 53 6. 06. 2022 - 15:33
Kaj ona misli,da je doma,ali na kavi s Holobom,da se dere in ukazuje kar povprek.Predsednica DZ mora biti za vse enaka in voditi seje po protokolu...
Dodaj komentar