NESPOŠTLJIVO! Bivša državna sekretarka Nina Mauhler, iz SAB, zlezla v kapelico in zganjala norčije!

Neverjetno, kakšen nespoštljiv in zaničujoč odnos do dediščine Katoliške cerkve si je privoščila nekdanja državna sekretarka stranke SAB.

Kakšen zaničujoč odnos nekdanje kandidatke za Evropsko poslanko?

Nina Mauhler, rojena leta 1972 v Slovenj Gradcu, je diplomirala na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani in svoje znanje ekonomije in menedžmenta nadgradila na podiplomskem študiju na Ekonomsko-poslovni fakulteti Maribor. Bila je tudi kandidatka SAB za Evro poslanko. Za tako žensko se spodobi, da bo spoštljiva vsaj do slovenske kulturne dediščine.

A bivša državna sekretarka na infrastrukturnem ministrstvu Nina Mauhler v času ministrovanja Alenke Bratušek, je danes na svojem Twitter profilu objavila fotografijo, na kateri je – verjeli ali ne – zlezla v krščansko kapelico, visoko dvignila noge in zapisala: “Marija, pomagej mi.” Na kapelico je tudi nemarno prislonila svoje kolo. Nekulturno in zares zaničujoče.




Danes Nina Mauhler direktorica družbe HTZ Velenje (del Skupine Premogovnika Velenje) se očitno rada nekulturno obnaša. Se bo tako obnašala recimo tudi do Titovega spomenika v Velenju? Tu pa so nekateri odzivi ljudi:

MG


Povezane objave

Tako so se v Vitanju na veselici tepli praktično vsi po vrsti #video

Tako v tajnosti ponoči vozijo migrante v azilni dom v Logatec

Milan Zver okrcal Evropsko komisijo. Državam se ne sme kratiti pravice do suverenosti!

4 komentarji

Jože Bulc 6. 09. 2020 - 17:55
Kaj pa je tu nespoštljivega ??? Ali se je norčevala, ali rit kazali ??? Nič od tega. Ali ste kaj očitali Janši za zmerjanje protestnikov z zombiji ?? Pa je ustavna pravica do protesta. Ali ste pisali o Janši, ko je zmerjal novinarki TV S presstitutke ??? Niste. Riti, tiho bodite. A ste kdaj komentirakli klerovca, pokojnega škofa Mahniča ??? Bolje ženska porezati jezike, kot jim dovoliti šolanje. Ali, vsem nevernikom Cerkev napoveduje vojno ! Ste tiho RITI !!! Samo VAŠI lahko žalijo in so nesramni...... ISTO KOT JANŠA...
Stane 7. 09. 2020 - 8:08
Pocakaj do konca jeseni in potem te vrzemo za gnoj
Kolesar 8. 09. 2020 - 12:19
A je to sploh v Sloveniji? Kdo prepozna? Meni nekoliko avstrijsko deluje. Saj ne, da bi bila razlika. Ampak če je avstrijska, bi bilo bolje, da naredite "Zgago" - lansirate novico v kakšnem tamkajšnjem časopisu in potem zgražanje na veliko uvozite nazaj.
Lojze Mcluis 8. 09. 2020 - 12:28
Joze Bulc...ce si v sorodstvu z Markom Bulcem... mi je vse jasno.
Dodaj komentar