Neverjeten odziv Slovencev za pomoč malemu Krisu! Kdo je humanitarno društvo Palčica Pomagalčica, ki zbira denar?

slika facebook

Portal e-Maribor se je vključil v veliko slovensko akcijo, v pomoč malemu Krisu. Kris ima namreč še slabe štiri mesece časa, da iz Združenih držav Amerike dobi revolucionarno zdravilo. Ker v EU še ni registrirano, ga morajo starši plačati sami in tako zbrati 2,3 milijona evrov.

Velik odziv Slovencev!

Bravo Slovenija, spet smo zmagovalci,” so danes, 22 ur po objavi, sporočili iz društva, pred tem pa odgovorili na pomisleke o morebitni prevari oziroma njihovih nečistih namenih. “Verjetno se vas veliko sprašuje, kdo se skriva za imenom Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki in kakšne namene imamo. Preveč je bilo povedanega in napisanega o zlorabah raznih bolečih situacij za lasten profit. V bistvu je Palčica Pomagalčica mini ekipa, ki večinoma sloni na ramenih dveh učiteljic Larisi Štoka in Katarini Podgajski iz Kopra.

“Dragi ljudje: NIKOLI IN NIKDAR se naše društvo ne bi okoristilo z nesrečo mlade družine ali kogarkoli drugega. Delamo s čistim srcem in poleg vseh vaših donacij bodo šli vsi skromni prihodki društva, ki jih dobimo z zbiranjem odpadkov (papir, zamaški, pločevinke…), za Krisa. So zapisali v društvu Palčica Pomagalčica!

Včeraj je Slovenija zbrala že rekordnih 113.319 evrov. Seveda pa številka pridno narašča tudi danes. Sedaj pa lahko pomagate tudi z SMS sporočili. Na številko 1919, vpišite besedo kris5!

Cela Slovenija pa zbira tudi preko družbenih omrežij, ker je glavna tema ta velika humanitarna akcija. Odziv Slovencev je res velik. Zbrali smo nekaj zanimivih odmevov:

POMAGAJMO SKUPAJ !

MG

Povezane objave

Saj ni res pa je. babica dojenčku namesto vode, dala piti vino. Dojenček v komu

To pa je veselica? Najprej so plesali, se stepli, varnostniki pa vklenili obiskovalca in ga brcali?

Nova levičarska moda? Po petju Klakočar Zupančičeve, zapela še predsednica države? #video