Neverjetno. Dijak je v šoli napadel profesorico s škarjami?

slika je simbolna

Profesorico na eni od celjskih šol naj bi napadel dijak. Iz PU Celje pravijo. da preiskujejo takšno dejanje mladoletnika.

Dijak naj bi s škarjami napadel učiteljico

Kot pravijo policisti, so bili danes dopoldne obveščeni, da naj bi na eni od srednjih šol na območju Policijske uprave Celje, mladoletni dijak lažje poškodoval profesorico. “Z udeleženimi osebami smo opravili razgovore in nadaljujemo z zbiranjem obvestil. Dodajamo, da policisti na podlagi prijav in kakršnihkoli informacij o sumu storitve kaznivih dejanj, vedno zberemo vsa potrebna obvestila, se povežemo pristojnimi institucijami ter strokovnjaki in ustrezno ukrepamo. O vseh ugotovitvah seznanjamo pristojno državno tožilstvo,« so zapisali  v odgovoru,  za Slovenske novice.

Po neuradnih informacijah, naj bi šlo za dijaka 1. letnika, ta naj bi se lotil  profesorice matematike lotil potem, ko mu je dala negativno oceno, uporabil pa naj bi škarje?

Zaradi spoštovanja določil varstva osebnih podatkov in varovanja integritete mladoletnikov ter nenazadnje spoštovanja določil 287. člena Kazenskega zakonika, imena, dijaka policisti niso razkrili. Učiteljica naj nebi bila poškodovana.

P.M.

 

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”