Neverjetno. Facebook stran mesto Ankaran, namenjena blatenju in žaljenju predsednika vlade?

Posnetek zaslona FB strani mesto Ankaran

Kaj vse še ne bomo doživeli na področju družbenih omrežij? In prav na tem področju družbenih omrežij levičarji očitajo drugim, da izvajajo sovražni govor. V bistvu pa so s Facebook stranjo mesto Ankaran sami taki.

Facebook stran mesto Ankaran s sovražnim govorom

Pod stranjo mesto Ankaran, je seveda takoj očitna zloraba imena kjer administratorji diskreditirajo vlado in z žaljivimi fotografijami žalijo predsednika vlade. Nesramnost administratorjev strani je še toliko večja, ker gre za promocijo mesta Ankaran, ki s takimi žaljivimi oznakami in lažnimi novicami, ki jih širijo, seveda nima nič zraven. Čeprav je na strani lepo opisano kje mesto Ankaran stoji: “Občino Ankaran opredeljuje obmorska lega ob Jadranskem morju. Leži vzdolž morja, na južnem pobočju Ankaranskega polotoka, imenovanega tudi Miljski polotok, kjer začenja slovenski del istrske obale. Na severu meji na Italijo in Mestno občino Koper.”

[color-box color=”blue”] Še iz časa komunizma je znano, da so si privilegiranci vedno vzeli za svoje razne vile, hiše, mesta in vasi in očitno si administratorji te strani, mesto Ankaran predstavljajo nekaj podobnega. A taka podtikanja, diskreditacije posameznikov, žalitve in lažnih novic so seveda nesprejemljiva, zato smo lažno stran, ki širi sovraštvo prijavili tudi Facebooku![/color-box]

Naj se širjenje sovraštva konča!

PM

 

 

 

Povezane objave

Ko Zala Klopčič razkrije identiteto skrajnega levičarja Vajgla in ga utiša

Brglez po tiho že išče novo službo. Se mu obeta še tretji politični poraz?

Poglejte si to dvoličnost ministra Mesca. Naplahtal številne okoljsko zavedne Slovence?