Neverjetno! Ivan Gale, od Bojana Požarja zahteva kar 15 tisoč evrov odškodnine?

Ivan Gale je prava pojava, oziroma je, kot nekdanja zvezda nacionalna televizije in Tarče odšel kar malce v pozabo in očitno išče načine kako priti do denarja.

GALE DO DENARJA KAR PREKO NJEMU NENAKLONJENIH NOVINARJEV

Galetu očitno nič več ne prija medijska pojavnost. Vsaj ne pri medijih, kjer mu niso naklonjeni. Kot piše Požareport namreč prek odvetniške pisarne Čeferin določenim tarčam – novinarjem oziroma medijem – pošilja dopise, kjer navaja, da gre pri njihovem poročanju o Ivanu Galetu za posege v “osebnostne pravice”, ter od tarč (novinarjev in medijev) zahteva takojšnje prenehanje poročanja o Ivanu Galetu in še plačilo odškodnine za nazaj?! No, to  da potrebuje denar, pa tako ali tako vemo.

In ne boste verjeli, med Galetovimi tarčami se je znašel portal Požareport kjer je Gale ocenil, da  objavljeni članki pomenijo poseg v njegove osebnostne pravice, zato zahteva plačilo odškodnino v znesku kar 15 tisoč evrov ter absolutno prepoved nadaljnjega novinarskega poročanja?!  Takšno zahtevo, naj bi Gale začinil na kar 90 straneh. 

Kot smo na našem portalu že pisali, Gale sodi med vidne člane za zaščito žvižgačev. Tja pa sodi tudi Peter Čeferin, zato je Ivan Gale, očitno varno zavit v celofan, le do njega naklonjenih medijev.

In potrebno je lepo pisati o Galetu, bližajo se volitve?

M.G.

Povezane objave

Izredna novica! Sodišče zavrglo tožbi občin Brežice in Središče ob Dravi glede azilnih domov.

Janez Janša zbodel Novo Slovenijo, Ljudmila Novak pa v jok?

Jonas tokrat v parlamentu ni spal, ampak je jedel.