Neverjetno! Na posestvu Zvezdane Mlakar našli marihuano?

Policisti Policijske postaje Ljubljana Vič naj biv zadnjem mesecu zasegli več rastlin prepovedane droge konoplje, a lokacije hrambe navedene prepovedane droge niso razkrili, oziroma naj bi bili pri tem zelo skrivnostni.

Na posestvu Zvezdane Mlakar našli marihuano

Novinarji portala SIOL.net so se težko dokopali do podatka da naj bi konopljo zasegli na posestvu znane Slovenske, Zvezdane Mlakar. Ta je sicer povedala, da sama prav zagotovo ni gojila konoplje. “Jaz osebno nisem bila vpletena v gojenje konoplje in res ne vem, kaj naj sploh rečem na to. Moje posestvo leži 20 kilometrov od Ljubljane, kmetija je velika 40 hektarjev in, odkrito povedano, ne morem vedno imeti vsega nadzora nad vsakim kotičkom. Jaz osebno s tem resnično nimam nič,” je dejala za SIOL.net.




Odkritje na posestvu v okolici Ljubljane naj bi bilo v prvih dneh oktobra presenetljivo veliko, zaradi tega je bil po neuradnih informacijah prekrškovni postopek najprej prekinjen, po tem, pa naj bi bila v postopek vključena še državna tožilka. Zaseg konoplje naj bi menda trajal do zgodnjih jutranjih ur naslednjega dne. Ker se je preiskava zavlekla v noč in celo v jutro, so policisti potrebovali pomoč lokalnega gasilskega društva Golo, ki jim je priskrbelo reflektorje za osvetlitev, da so lahko policisti do konca posekali nasad konoplje. Slišati je bilo mogoče, da naj bi šlo za več kot 50 velikih sadik, najdeno pa so pozneje hranili na policijski postaji Vič.

Po skrivnostnem molku so s Policijske postaje Ljubljana novinarjem portala SIOL.NET vendarle posredovali nekaj podrobnejših informacij o zasegu, med drugim so razkrili, da so opravili hišno preiskavo pri 24-letnem osumljencu in 62-letni osumljenki, v kateri so zasegli 52 sadik ter nekaj več kot kilogram posušene rastline konoplje.

MG


Povezane objave

Izredna novica! Napadli nosilca liste SLS za Evropske volitve Petra Gregorčiča

Pokvarjeno! Še en napad na krščanstvo! Jaša Jenull bi ukinil maše na RTV! (video)

Neverjetno! Poglejte kakšen manever je Svoboda uporabila, glede preiskave poslov Gen-i