NEVERJETNO! Preklicali sojenje Tomšiču, ki je pozival k umoru Janeza Janše.

Na okrožnem sodišču v Ljubljani je sodnica Jerca Oblak preklicali glavno obravnavo v sodnem postopku proti Ludviku Tomšiču zaradi pozivov na protestih da je treba Janšo ubiti.

Levičarski skrajnež Ludvik Tomšič bi moral biti danes zaslišan zaradi pozivanja k umoru takratnega predsednika vlade Janeza Janše, vendar je bilo sojenje nepričakovano preklicano.

Zakaj je bila današnja obravnava preklicana uradno iz sodišča še niso sporočili. Ko bo odgovor s sodišča znan, vam ga bomo posredovali.

Tomšič je na protestih pristašev levo-sredinskih strank proti izgubi oblasti, ko je nastajala prejšnja vlada Janeza Janše (SDS), dalj časa javno pozival k umoru Janše s spodbujanjem skandiranja “Ubi Janšo” in s ponavljanjem trditve, da je treba “Janšo takoj ubiti”. Posnetek protesta, objavil ga je takratni novinar Luka Svetina, Nova24TV:

Povezane objave

SDM nad 8. marec zaradi financiranja referenduma iz tujine. Ti pa žaljivo nad SDM?

Iz stanovanja Roberta Goloba se razlega glasna balkanska glasba?

Hadžib bi v naših šolah dovolili, razpela na steni pa ne?

1 komentar

Pepe Vasjebe 18. 01. 2023 - 4:38
Evo vam kaj sem rekel! Prej najdeš devico v kurbišču kot pravico na slovenskem sodišču! Kućko s pručko, a te ninič sram?
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več