Neverjetno! Raper Zlatko napadel snemalca Nova24TV in mu vzel kamero? (VIDEO)

zajem slike (RTV SLO), twitter

Zlatan Čordić, znan tudi kot raper Zlatko, je napadel snemalca Nova24TV in mu ukradel kamero, poročajo naši novinarji s protesta na kolesih.

RAPER ZLATKO VZEL KAMERO SNEMALCU NOVE24TV

Je to sploh mogoče. Protestniki so ponovno, brez, da bi se držali priporočil in odloka o gibanju mirno protestirali. A tokrat so se protestniki spravili nad kamermana Nove24TV in mu celo vzeli kamero. Kaj pa je pri tem delala policija? Z Zlatkotom se je prerekala, da naj kamero snemalcu vrne nazaj! Zakaj Zlatka policija ni vklenila in odpeljala? Po izpovedi snemalca, naj bi šlo za načrten napad na uslužbenca Nova24TV. Na novico o napadu sta se že odzvala direktor Nova24TV Boris Tomašič, odgovorni urednik Nova24TV Aleksander Rant in Odgovorni urednik Demokracije Jože Biščak.

Urednik televizije Nova24TV Aleksander Rant se je na Twitterju odzval: “No, toliko o miroljubnih protestnikih. Nocoj so protestniki jasno in naklepno obkolili snemalca Nova24TV, Zlatko Čordič pa mu je iz rok iztrgal kamero. To so naredili človeku, ki ne ustvarja programa, ki nima nič s programsko usmeritvijo in ki je samo snemal proteste. Toliko o Janševi diktaturi in napadih na medije. Edini napaden medij, celo fizično, je Nova24TV, s strani ljudi, katerih nasilje in nestrpnost sta edina grožnja demokraciji v Sloveniji!”


Boris Tomašič: Zlatka bomo kazensko ovadili!

Tu pa je ekskluzivni posnetek snemalca Nove24TV, kjer mu je Zlatan Čordić – Zlatko vzel Kamero!

MG


Povezane objave

Slikanje predsednice države, v posmeh vsem žrtvam komunističnega nasilja!

Zasedba FDV – družinski posel družine Vajgl?

Mirko Mayer je tokrat brcnil v temo. Janša mu je povedal svoje.