Neverjetno! SD ima na “ukradeni” vili kar 4 hipotekarne kredite?

stranka SD, Slika: Nova24TV

Upravljanje z denarjem za Socialne demokrate ni ravno lahko naloga. Stranka je sicer poplačala nekaj dolgov za nazaj, a to še ne pomeni, da zna sedaj upravljati z denarjem.

Štirje hipotekarni krediti v vrednosti nad 750 tisoč evrov

Stranka SD, še posebej njihova predsednica Tanja Fajon ne skriva želje, da bi rada postala premierka. To je bilo slišati jasno in glasno, ko je prišlo do menjave vodstva na vrhu stranke. Odkar so s strankami LMŠ, SAB in Levico podpisali povolilni sporazum, lahko poslušamo, kako naj bi imeli naenkrat skrivnosten recept za to, da Slovenijo usmerijo na drugačno in boljšo pot.

Pri tem sicer ni jasno, na kakšen način naj bi to izvajali, a glede na to, da lahko denimo vidimo, da ima stranka SD na “svoji” vili štiri hipoteke v vrednosti nad 750 tisoč evrov, človeka upravičeno skrbi, kako bi to izvajali. Ta stranka očitno ni sposobna finančno vzdržno poslovati. Radi pa modrujejo o kreditih vlade, ki se je morala zaradi razmer koronavirusa zadolžiti za za 0% obrestno mero za ljudi in gospodarstvo.

Kako bo nekdo upravljal z državo, če še za svoje finance ne zna poskrbeti?

P.M.

Povezane objave

Mirko Mayer je tokrat brcnil v temo. Janša mu je povedal svoje.

Znano je od kod prihaja nov slovenski milijonar!

Saj ni res pa je. Vlada bi sebi, kar za 40 odstotkov povišala plače?

5 komentarjev

Dada 30. 10. 2021 - 2:49
Upam, da ta zapis vidijo v SD, sicer pa jim namignem ta škodoželjni zapis. JANŠA JE ŽE OBSOJEN ZARADI ISTE TRDITVE. , SICER SE RAD TOŽARI. TOŽARJENJE JE DOKAZ, DA JE SLOVENEC, A GA TO VSEENO KOŠTA NEKAJ SREDSTEV. ZA ZASTOPANJE V TOŽBAH JE NAJEL MATOZA IN MU PODENIL MESTO ŠEFA NADZORNIKOV V LUKI KOPER.
Nata 30. 10. 2021 - 1:36
+ + + + + samo čivk. Saj ne bodo upravljali, temveč bodo državo izčrpavali, dokler bo še kaj državne srebrnine
Dada 30. 10. 2021 - 2:50
JANŠA JE ŽE OBSOJEN ZARADI ISTE TRDITVE. , SICER SE RAD TOŽARI. TOŽARJENJE JE DOKAZ, DA JE SLOVENEC, A GA TO VSEENO KOŠTA NEKAJ SREDSTEV. ZA ZASTOPANJE V TOŽBAJH JE NAJEL MATOZA IN MU PODELIL ZA NAGRADO ZA ZASTOPANJE MESTO ŠEFA NADZORNIKOV V LUKI KOPER.
Nata 30. 10. 2021 - 6:24
Ja in??
Dada 30. 10. 2021 - 6:11
jANŠA in janšisti se hranijo s preteklostjo in ne morejo požreti, da so domobranci izgubili vojno in za vojno proti Slovencem plačali vojno. A nič hudega, tudi otroci . partizani, kot kurirčki so bili ubiti, partizani, nedolžni ljudje so bili odpeljani v koncentracijka taborišča, domačije zažgane... PA NIHČE TEGA NE POGREVA V DNEVNI POLITIKI KOT TO POČNE JANŠA IN JANŠISTI. članek v Demokraciji je kot dokaz zastrupljenosti s sovraštvom in to se dogaja v SDS, medijih SDS na dnevni osnovi. """""""""Slovenija• Demokracija• pred 1 uro in 41 minutami (PREJELI SMO) “Neodvisnost” udbaštva v praksi Piše: Franc Trunk Čeprav sem domeno karme dopuščal zgolj kot objektivno možnost tistega v kar nisem nikoli verjel, me kategorija Časa navaja na dejstvo, da je več kot toliko Resnice v trditvi, da je karma prasica,...
Dodaj komentar