Neverjetno, spet nova tragedija, kjer je sin pokončal mater!

Včeraj smo poročali o tragediji na Gorenjskem, kjer je mladoletni sin do smrti zabodel mater, danes pa poročamo o podobnem zločinu na Dolenjske, s tem da si je storilec sodil sam.

Policisti PU Novo Mesto, so včeraj popoldne v stanovanjski hiši v Radovici, ob cesti, ki vodi do državne meje, našli obešenega moškega in mrtvo žensko, slednja je umrla nasilne smrti. Šlo naj bi za sina in mamo. Policisti so na na trupli po tem, ko je nekdo klical na številko 113, zaskrbljen, ker se v hiši umorjene nihče ni oglasil na telefon.

Tragedija se je zgodila v vasici Radovica, v Občini Metlika na belokranjskem območju jugovzhodne Slovenije, ob meji s Hrvaško. ki šteje približno 250 ljudi. Kot pišejo Slovenske novice, je bil Slavko S. večkrat nasilen do svoje mame, pretepal naj bi jo, prav tako naj bi ji jemal pokojnino. Policisti naj bi na njegovem domu pred nedavnim izvedli tudi hišno preiskavo, kaj točno so iskali, ni znano, govori se marsikaj, tudi o njegovem zdravstvenem stanju vedo domačini marsikaj povedati.

Slavko se je na lastno mater spravil s sekiro, Najprej jo je ubil, nato je sodil še sebi. Piše portal Slovenske novie.

 

Povezane objave

SDM nad 8. marec zaradi financiranja referenduma iz tujine. Ti pa žaljivo nad SDM?

Iz stanovanja Roberta Goloba se razlega glasna balkanska glasba?

Hadžib bi v naših šolah dovolili, razpela na steni pa ne?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več