Neverjetno! Vandali z grafiti spet napadli slovenske cerkve!

slika tvitter

Zadnje tedne in mesece so Ljubljano preplavili grafiti anarhistov in neomarksističnih kolesarskih protestnikov, ki uničujejo ljubljanske fasade in estetiko glavnega mesta, sedaj pa so se vadali spravili še na cerkve, tako, kot pred nekaj meseci v Mariboru.

Popackali cerkev sv. Janeza Krstnika na Trnovem v Ljubljani

Pred kratkim so levičarski vandali popisali Cerkev sv. Janeza Krstnika, bolj znano kot trnovsko cerkev. Na cerkvi se je pojavil grafit: “Klerofašisti stran od naših maternic in pravic”, ki vsebuje tudi znak, ki združuje simbol anarhistov in ženski simbol, ki pa so si ga prisvojile feministke. Za vandalizem so očitno odgovorne nekakšne anarho-feministke, oziroma skupina antifa anarhistov, feministk in ostalih levičarjev.

Slika: Nova24TV ( (foto: A.S.)

Pri tem je zanimivo kako ravno osebe in skupine, ki so najglasnejše glede sprejemanja drugačnih in glede strpnosti, izkazujejo najmanj spoštovanja drugačnim mnenjem in ljudem s katerimi se ne strinjajo.

Vir: NOVA24TV

PM




Povezane objave

Tako v tajnosti ponoči vozijo migrante v azilni dom v Logatec

Milan Zver okrcal Evropsko komisijo. Državam se ne sme kratiti pravice do suverenosti!

Za vsako rit raste palica. Franci Kek dobil globo 250 evrov!

1 komentar

Maksimilijan Encijan 19. 11. 2020 - 11:50
tAKO KOt ostale nebuloze človeštva, je kapitalizem kupil tudi feminizem in ga frejmal skupaj z levo ideologijo ... dodal še malo borbe proti podnebnim spremembam, antifašizem in demokracijo (torej antikomunizem), za Vse Svete pa že od nekdaj vemo' kje jim je najbolje in najtopleje ... samo pri srcu ne.
Dodaj komentar