Neverjetno. Za državnega sektretarja Jerneja Štromajerja smo kristjani umazane živali!

slika: Demokracija

Neverjetno. Kaj vse bomo doživeli kristjani v svoji lastni državi? Da nas nekdo zmerja z umazanimi živalmi, samo zato, ker praznujemo božič, pa je nekaj neverjetnega, še posebej od državnega sekretarja na vladi Republike Slovenije!

Državni sekretar kristjane žali z umazanimi živalmi?

Res neverjetno kaj si je privoščil državni sekreter Socialnih demokratov v Vladi Republike Slovenije Jernej Štromajer. Slovencem in Slovenkam je voščil na res vulgaren način: Vesel božič ve umazane živali.

Odzivi Slovencev pa so bili temu primerni: Za sekretarja Jerneja Pikala smo kristjani umazane živali??”; “In to želi sekretar na ministrstvu za vzgojo in izobraževanje”; “Dr. Jernej Štromajer, izjemna inteligenca”; “Sem ateist. Ampak vi ste pa gnus od človeka”; “Zdaj si pa povedal, iz katere štale si”; “… no to je vaša Vlada RS”; “Boste tako voščili tudi ob bajramu?”; “Čudovita čestitka, vredna možganskega maloposestnika z nazivom dr…”; “Kar seješ, to žanješ…želim ti vse to, kar nam ti privoščiš – za dodatek pa – ker sem dobrega srca – da se opravičiš čimprej!!”; “S tem čivkom ste vse povedali o sebi, kakšen podel in pokvarjen človek ste. Če ste sploh človek, bolj ste podobni zveri”; “Primitivec z velikim P!”; “Gnusno. Pokvarjeno. Napiši to muslimanom, če si upaš”; “večjega prostaka svet še ni videl. če ste vi doktor, potem je tudi moj pošvedran čevelj” in podobni tweeti.

Je to zrelo za njegov odstop? Presodite semi!

MG

 

 

Povezane objave

Izredna novica! Napadli nosilca liste SLS za Evropske volitve Petra Gregorčiča

Neverjetno! Poglejte kakšen manever je Svoboda uporabila, glede preiskave poslov Gen-i

Narodnozabavna glasba v šoku. Umrl je eden najbolj znanih harmonikarjev!