Norenje Mihe Kordiša v parlamentu! Kdo ga bo ustavil?

slika: Nova24

Poslanec levice Miha Kordiš je danes v hramu demokracije znova dokazal, da tja ne sodi. Na interpelaciji si je dovolil izreči številne zlonamerne, nedokazane in hude obtožbe zoper ministra Zdravka Počivalška. Vse skupaj je še ponovil v zapisu na socialnem omrežju Facebook.

Kordiš spet vulgarno v parlamentu

Tokrat bo moglo priti do tožbe, saj se Kordiš drugače v svoji vulgarnosti ne bo ustavil. V parlamentu se obnaša, kot nekakšen terorist. Njegovi žaljivi izpadi v parlamentu pa so pod vsakim kulturnim nivojem. Tak je bil tudi njegov današnji nastop v hramu demokracije, kot tudi zapis na facebooku.

Spomnimo, da je Kordiš že na majski seji državnega zbora prestopil mejo dobrega okusa in mejo svobode govora pri razpravi v državnem zboru. Ta se je spravil na osebno raven in zakonsko zvezo premierja Janeza Janše in Urške Bačovnik Janša označil za kriminalno, njuni otroci pa torej živijo v kriminalnem gospodinjstvu. Kordiš je pri zakoncema Janša ni ustavil in je nadaljeval z obtožbami poslanke SDS Alenke Jeraj, da je pritiskala in lobirala za konkreten posel v nabavi nujne medicinske opreme. Kriminalne rabote je pripisal tudi sekretarki v kabinetu predsednika vlade Jelki Godec in ji očital vpletenost v umazane posle in cinično dejal, da se je Godčeva ponosno trkala po prsih, ko je raziskovala nepravilnosti pri nabavi žilnih opornic. Resno se sprašujemo do kdaj še?

MG


Povezane objave

Jonas tokrat v parlamentu ni spal, ampak je jedel.

Brglez preko študentov nabiral poceni politične točke. Janša mu je povedal svoje.

Tu so neumnosti, ki sta jih Golob in njegova ljubica uprizarjala na dopustu, na ladji.