Nova Slovenija, “ukradla” ime oddaji, in za zadovoljevanje svojih flustracij napada SDS?

Nova Slovenija. slika: Publishwal

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Vse bolj levo nagnjena Nova Slovenija, je novi sodnik medijskega pisanja. Ustanovili so namreč stran, katere ime so kratko in malu ukradli kar s televizije Nova24TV.

Na levo nagnjena politična stranka Nova Slovenija je očitno postala novi varuh resnice zapisane v medijih. Tako smo poleg Nike Kovač, dobili še Novo Slovenijo, kjer si očitno dajeta duška Ljudmila Novak in Janez Pogorelec, kjer svoje flustracije tako poleg tviterja izražata tudi preko spletne strani kdovamlaze.si?

Na strani, kjer so ime strani dobesedno ukradli popularni TV oddaji Nova24TV, Kdo vam laže, se zanimivo poigravajo z slovenskimi mediji, kdo kaj reče ali zapiše (po njihovem mnenju) narobe. Glavna njihova tarča pa Nova24TV, Janez Janša in stranka SDS. Res je da 9 božja zapoved pravi Ne pričaj po krivem proti svojemu bližnjemu, a so očitno pozabili, na osmo in deseto božjo zapoved, ki pravi, ne kradi in ne želi hiše svojega bližnjega. 

Ampak zakaj bi krščanskim demokratom dajali božje nasvete, ko pa imajo v Novi Sloveniji znotraj stranke, levo nagnjena Ljudmilo Novak in Janeza Pogorelca, kista na božje zapovedi očitno pozabila. Pa tudi pri spovedi že nista bila dolgo?

No Ljudmila Novak spet polni lestvico najbolj popularnih politikov, saj naj bi po popularnosti presegla samega predsednika vlade in če bo šlo tako naprej, bo kmalu presegla tudi 100% priljubljenosti? In zanimivo, s tako močno “napihnjeno” priljubljenostjo, prva (leva) dama Nove Slovenije ni kandidirala za predsednico Slovenije? Sicer pa kaj ima krščanskega še v sebi Ljudmila Novak, tista Ljudmila, članica Nove Slovenije- krščanskih demokratov, ki je v Evropskem parlamentu celo  podprla resolucijo, ki napada Poljsko in podprla promocijo LGBT med šolarji?

Janez Pogorelec pa očitno živi v svojem sanjskem svetu. jegov hobi je postalo družbeno omrežje twitter in po vsej verjetnosti ponoči sanja nikogar drugega, kot Janeza Janšo. In tako rad izliva svoje flustracije na svetovni splet. In tudi njegova priljubljena tema je Janez Janša in stranka SDS.[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Kdo vam torej laže na svetovnem spletu?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

Levičarski napad na Vaska Simonitija, zaradi raperja Zlatka

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

6 komentarjev

MOPSEN 29. 07. 2023 - 6:39
Nsi, je stranka preteklosti...izrinili jih bodo Logar in Rupar. 👏👏👏. Živel JJ in SDS!
Tomaz 29. 07. 2023 - 14:49
Dajte zaposlit lektorja, saj novinar očitno še osnovne šole nima. Sramota!
Tomaz 29. 07. 2023 - 14:51
Reče se FRUSTRACIJA, ne pa FLUSTRACIJA. Katastrofa od novinarja, ki je polpismen!
Pepe Vasjebe 29. 07. 2023 - 17:35
Bom jaz stopil v bran novinarja: - Jebi ga, desi se devojci dete, novinarju pa lapsus pisus!
Vipavec 30. 07. 2023 - 2:55
Sebe poglejte in svoje napake potem se pa glasite primitivci.
Bojan Tomc 2. 08. 2023 - 0:55
Ljudmila in Pogorelec sta nadležna kot nutrije, pa tudi zaščitena podobno kot one. Krajo intelektualne lastnine bodo NSI čutili na svoji koži, upam, da jih bo nova 24 tv tožila.
Dodaj komentar