Nova vrednost turističnih bonov! Konec meseca bodo že pri vas!

Čeprav je pred dnevi državni sekretar na gospodarskem ministrstvu Simon Zajc potrdil, da bodo novi turistični boni, ki jih bodo dobili vsi prebivalci s stalnim prebivališčem v Sloveniji, vredni 50 evrov, pa zdaj kaže, da ne bo tako.

TURISTIČNI BONI ŽE KONEC MESECA

Poletje je pred vrati, prav tako tudi novi turistični boni, katere pa bo mogoče izkoristiti tudi v gostinstvu in kulturi. V koalicijskem usklajevanju je nova različica predloga zakona o interventnih ukrepih za pomoč gospodarstvu in turizmu, po katerem naj bi vsak s stalnim prebivališčem v Sloveniji prejel bon v vrednosti 120 evrov. Spomnimo: lanski boni so bili za odrasle osebe v vrednosti 200 evrov, za mladoletne pa 50. Bone v vrednosti 120 evrov naj bi prejeli zadnji dan tega meseca.

P.M.

Povezane objave

Poleg stranke SDS, tudi Rupar s predlogom za referendum!

Poglejte kako mariborski nestrpnež žali udeležence napovedanega četrtkovega shoda

Tako deluje leva demokracija. Z vsemi topovi nad Pašek Šetinc, Kordišu najnižja plača poslanca

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več